27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
1.092 Views

Προεκλογικο ποσο μαμουθ της ταξης των 20.000.000 ευρω για την υποτειθεμενη κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων κολαστηριων αδέσποτων ζώων συντροφιάς ανεβηκε χθες στο Διαυγεια.

Μονο για τα τετραποδα δεν θα ειναι αυτα τα κονδυλια…

Ξερουν καλα το μαθημα τους τα διποδα…

…Και επειδη το κοστος διαμονης και νοσηλειας ειναι υψηλο για τα αδεσποτα, με αποφαση των 5μελων επιτροπων των δημιων τα στελνουν κατευθειαν στα θυμαρακια.

Οταν θα ελεγχονται καθημερινα για το που θα πηγαινουν αυτα τα χρηματα , οχι βεβαια απο τα ιδια λαμογια, αλλα απο ανθρωπους που αποδεδειγμενα ενδιαφερονται για τα ζωα, τοτε και μονο τοτε θα πουμε οτι κατι καλο γινεται… Αν οχι , απλα ειναι αλλη μια ευκαιρια να τσεπωνουν χρηματα οι επιτηδειοι …

Να μπει ενα τελος στη λαμογια των αρπακτικων των δημιων και μια απο τις προτασεις μας ειναι να δωθει επιδομα φιλοξενιας σε πολιτες και τα ζωακια να εχουν σπιτι και οικογενεια και να τους παρεχεται μηνιαιως τροφη.

Φωτογραφικο υλικο με φολιασμενα αδεσποτα ζωα, η εγκλειστα μεσα σε νεοναζιστικα κολαστηρια να αργοπεθαινουν κανουν το γυρο του διαδικτυου και οι επιδοτησεις που προοριζονται γι’ αυτα τα πλασματα τρωγονται απο τις ιδιες κλικες λαμογιων επι τουλαχιστον μια 40ετια…

Ηδη εγινε επισκεψη εθελοντων στο καταφυγιο του Βολου κατοπιν ραντεβου.

Να προλαβουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα οι αλητες διαχειριστες του.

Τα ιδια θα επακολουθησουν και σε αλλα ασυλα του αισχους και της ντροπης, για να δειξουν οτι ολα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο, ενω ειναι το ακριβως αντιθετο.

Ποση θλιψη…

Ποση φρικη…

Μεγκελε καθε προελευσης εχουν κατσικωθει στη χωρα μας για να τα ξεμπερδεψουν μια ωρα αρχιτερα…

Τα ιδια και τα ιδια.

Ο πονος ειναι αφορητος.

Απελπισια και μονο απελπισια και πραγματικα δεν ξερoυμε πως μπορουν ν’ αλλαξουν ολα αυτα.

Το θεμα ειναι οτι παντα την πληρωνουν αθωες ψυχες που δεν φταινε σε τιποτα και οι εγκληματιες που φταινε, μενουν και θα συνεχισουν να μενουν ατιμωρητοι, μιας και ειδεχθεις τους πραξεις θεωρουνται πλημμεληματα και οχι κακουργηματα.

Γι’ αυτο και φροντιζουν επιμελλως να παρεμποδιζουν με καθε τροπο και μεσο την μετατροπη του νομου προς αυτη την κατευθυνση.

Την μη εφαρμογή του νομου περι κακοποίησης ζώου ως κακούργημα εκεί που πρέπει και επιβάλλεται, στους πραγματικούς κρατικους κακοποιητες, που έπρεπε να βρίσκονται στα μπουντρουμια ισοβιως, παρά μόνο για τα δικά τους συμφεροντα, με ότι συνεπάγεται αυτο.

Μήπως μπορείτε να φτιαξετε με αυτά τα χρήματα ψυχιατρεία και φυλακές για τους δημιους εγκληματιες, τους Ηρωδηδες και τις Ηρωδιαδες που ρίχνουν τις φόλες και ευθανατωνουν τα τετραποδα ολοφανερα και χωρις κανεναν ενδοιασμο, χωρις να υπαρχει ιχνος αντιδρασης και να τους χωσετε μεσα ισοβια, να σαπισουν?

Κατω τα βρωμοχερα σας απο τα αδερφια μας νουμερα του συστηματος.

Μην εμπιστευεσαι ουτε τους δημους, ουτε καμια οργανωση, εκτος απο αυτες που αποδεδειγμενα διαπραττουν σωστο εργο και δεν τα εχουν τακιμιασει με τις εκαστοτε δημοτικες αρχες, για να σωσεις ενα ζωο…

Δρασε μονος σου και ατομικα…

Γινε ανεξαρτητος φιλοζωος ακτιβιστης.

…Και ομως συμβαίνει…

Δικτακτορια σε κρατικες φιλοζωικες ΜΚΟ, που πισω απο μια απατηλη βιτρινα που πασαρουν για να ξεγελουν τον κόσμο, ειναι αιτιοι πολλων θανατων ζωων και απανθρωπων καταστασεων.

Γκρεμισε τους απο το θρόνο τους.

Οι δημ(ι)οι επρεπε να ειχαν λαβει μετρα για τα αδεσποτα και οχι να κατασπαταλουν τις επιδοτησεις που λαμβανουν απο την Ε.Ε. και τα ΕΣΠΑ.

Προληψης μετρα και οχι καταστολης, δηλαδη να τα φονευουν…

Αρνειται πεισματικα καθε δημιος να αναλαβει πληρως τις ευθυνες του γι’ αυτο το θεμα…

Αλλα αν ειναι να τσεπωσει καμια χρηματοδοτηση, τοτε παιρνει και θεση και τα λεφτα…

Ατομικη, ανεξαρτητη δραση για εκατομμυρια ψυχες που υποφερουν στους δρομους και στα χερια του καθε υπανθρωπου εγκληματια.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!