9 Μαΐου, 2024

Γιατι καποια στιγμη θα πεσουν οι μασκες… Καποιες ηδη επεσαν… Και επεται και συνεχεια…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
786 Views

Ολοι γνωριζετε πως και φετος περασε το Τριωδιο. Πριν απο αρκετες ημερες ηταν Τελωνου και Φαρισαιου… Αρκετοι φυσικα γιορταζαν… Γιατι απο Φαρισαιους σε αυτον τον τοπο, αλλο τιποτα…

… Και οσο για την συνεχεια και απο μασκαραδες, αλλο τιποτα. Ολο το χρονο βεβαια ειναι μασκαραδες. Οποτε δεν εχουν αναγκη το Τριωδιο. Γι’ αυτους ειναι παντα ανοιχτο.

Μπορειτε να γιορτασετε την Αποκρια και οσο μπορει ο καθενας. Μπορειτε να ντυθειτε μασκαραδες και να διασκεδασετε. Αλλα προσεξτε τους πραγματικους καρναβαλους του καθε χωρου και ειδικα του φιλοζωικου, που σας περιτριγυριζουν και αποφυγετε τους με καθε τροπο. Μην τους ακουτε και μην τους πιστευετε. Γιατι καποια στιγμη θα πεσουν και οι μασκες… Καποιες ηδη επεσαν… Και επεται και συνεχεια… Και οσοι θελουν να καρναβαλιζονται, μπορουν να το κανουν ανενοχλητοι. Οσοι δεν θελουν, επισης μπορουν να το κανουν. Διοτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι νομιζει. Αλλα στο τελος ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος των πραξεων μας.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1645248398835328/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!