27 Απριλίου, 2024
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
132 Views

Ο πόλεμος, οι σφαγές και τα βασανιστήρια εναντίον ανυπεράσπιστων αθώων πλασμάτων, πως λέγεται αν δεν λέγεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ? ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ?

Όχι ότι δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι εξ’ μέσω μνημονιακης ανθρωποφαγίας και Εθνικών θεμάτων που ενέχουν συμφορές, η ενασχόληση με το κατάπτυστο και απάνθρωπο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς και τις κτηνωδιες που βλέπουμε να γίνονται εις βάρος τους, δεν αποτελεί παρά έναν αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρότερα Εθνικά θέματα, αλλά να έχουμε υπ’ όψιν μας και το εξής:

ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ…

Απο απαγόρευση περίθαλψης αν δεν είσαι σοκαρισμένος, μέχρι αναλγησία σε βαθμό φιλοξενίας ανθρώπων ακόμα και στενών συγγενών σου,που ήδη ΙΣΧΥΕΙ, εφ’ όσον ακόμα και να έχεις προϋποθέσεις για κοινωνικό επίδομα η έκπτωση στο ρεύμα, πεταγεσαι ΕΚΤΟΣ, εφ’ όσον συντηρείς την απορη μάνα σου…

Έτσι, για να ξέρουμε πόσο αλληλένδετα είναι όλα αυτά μεταξύ τους,όταν έχουμε να κάνουμε με δίποδα και εντεταλμένα για γενοκτονία κτήνη.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!