25 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
450 Views

Είναι θλιβερό και πολύ απογοητευτικό για τον άνθρωπο να γυρίζει το κεφάλι του στον πόνο και στην κακοποίηση των αδυναμων ζώων.

Στηρίξτε μας, ώστε να μη μείνει δολοφόνος ανάμεσα μας, κρατικος και οχι μονο.

Μην μένετε αμέτοχοι στο έγκλημα. Οχι γιατί θα έρθει μετά στα παιδιά σας, ή σε σας, ή σε κάποιον δικό σας, μα γιατι βλέπετε ή ακούτε μια ψυχή να βασανίζεται. Μια ψυχή που δίνει μονάχα αγάπη, μια ψυχή που ξέρει μονάχα να συγχωρεί.

Απόψε, όλοι εσείς που έχετε την τύχη να ζείτε με πρώην κακοποιημένα ζώα, κρατήστε τα στην αγκαλιά σας να ακούνε την καρδιά σας και πείτε τους το πιο όμορφο παραμυθι. Δυνατα να σας ακούσουν οι εφιάλτες του που προσπάθησαν να του παρουν τη ζωή.

…Και μια ευχή με όλη τη δύναμη σας για καθε αδυναμο, κακοποιημενο πλασμα πλάσμα που χαροπαλευει να ζήσει, πεφτοντας θυμα μαζικης εξολοθρευσης, βαση οργανωμενου σχεδιου, απο γενοκτονικα κρατικα κτηνη που παιρνουν εντολες απο τα μεγαλα αφεντικα της Ε.Ε. και με προσχημα τον καθε “ιο”, σκοπευουν να τον στρεψουν εναντια σε καθε μορφη ζωης που θελουν να μειωσουν τον πληθυσμο της, για να πετυχουν την μεγαλη επανεκκινηση ενος νεου “πολιτισμενου” κοσμου, που θα επικρατουν οι φολες πασας μορφης.

Μα και καθε πλάσμα που καθε στιγμή δολοφονείται και δεν δημοσιοποιειται η ιστορία του, γιατι ο δολοφονος καλυπτει καλα τα ίχνη του να σωθεί από την κόλαση. Και η σωτηρία θα έρθει μονάχα, όταν όλοι εσείς αποφασίσετε να υιοθετήσετε. Να απλώσετε το χέρι σας και να αλλαξετε τη ζωή τους. Να αδειασουν ολες οι νεοναζιστικες φυλακες αδεσποτων ψυχων που γινονται τα χειροτερα εγκληματα κατα των τετραποδων και δεν θα μαθευτουν ποτε.

Οι δε εγκληματιες με τη μασκα του φιλοζωου δεν προκειται να τιμωρηθουν ποτε, γιατι εχουν τις πλατες και την πληρη υποστηριξη του σαπιου και σαθρου συστηματος, το οποιο θελει ξεριζωμα και φτιαξιμο απο την αρχη.

Οι σκληρες και τραγικες εικονες που βλεπουμε σε καθημερινη βαση θυμίζουν πως είναι τόση δα λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο. Ανάμεσα στην ανωτερη δύναμη και στο κακο. Ανάμεσα στην κόλαση και στον παράδεισο.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωματων των ζώων είναι εδώ πιο δυνατός από ποτέ… Και συσσωμοι όλοι εμείς πια δεν αντέχουμε.

Ενημερωθείτε σωστα και εγκυρα απο τα ανεξαρτητα μεσα του κινηματος και γίνετε η φωνή όλων εκείνων που δεν μπορούμε να είμαστε πλάι τους.

Ήρωες και επαναστατικοι. Ενωμένοι ως μια γροθιά στο κατεστημένο που θέλει τα ζώα αντικείμενα και τους δολοφόνους τους ατιμώρητους να δρουν ολοένα και πιο βίαια, δίχως ίχνος φόβου, ντροπης και τσιπας.

Η θεία δικη θα έρθει. Ποτέ μην κρίνετε κανέναν πριν το τέλος του. Αφήστε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του και μην το φορτώνετε με τοξικότητα.

Είναι δύσκολο, το κατανουμε απολυτα, μα σας εκλιπαρουμε να κάνετε την οργή σας δύναμη, ώστε να προστατευθουν όλα τα πλάσματα που φωνή δεν εχουν.

Την οργη και τον θυμό σας, μετατρεψτε τις οχι μονο σε ευχές γεμάτες αγάπη, στοργη και σεβασμο, ωστε να σωθούν αν οχι όλα, εστω και ενα ζωακι παραπανω, αλλα και σε ξεσηκωμο σε καθε καλεσμα μας.

Ο καθένας κοιμάται, όπως στρώνει. Αν στρώσεις στα αγκάθια, μια μέρα θα ξυπνήσεις γεμάτος πληγές που δεν θα κλείσουν ουτε καν στην κόλαση που σε περιμένει. Καμια ανοχη πια.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!