22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
528 Views

Εχουν περασει πολλα σκυλακια απο τη ζωη μας. Καθε φορα που φευγουν και περνουν τη γεφυρα του ουρανιου τοξου, πηγαινοντας στον παραδεισο, οπου καποτε ευελπιστουμε να συναντηθουμε ξανα μαζι τους, είμαστε παντα στο πλευρό τους.

Κλαιμε ακατάπαυστα, γιατί θα χάνουμε ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μας, ακριβως σαν έναν δικό μας  άνθρωπο, θρηνουμε και πενθουμε.

Γιατί κακά τα ψέματα, από αυτές τις ψυχούλες πολύ συχνά παίρνουμε τα πιο όμορφα συναισθήματα, που δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν δίνουν εύκολα, ενώ τα σκυλιά δίνουν την αγάπη τους χωρίς ενδοιασμό !!!

1. Η ζωη μου θα διαρκεσει 10-15 χρονια. Καθε αποχωρισμος και εγκαταλειψη με πληγωνει. Παρακαλω σκεψου τα πριν με αποκτησεις.

2. Δωσε μου χρονο να καταλαβω τι θελεις απο μενα. Βρες μου ενα δασκαλο να μου μαθει τη γλωσσα σου.

3. Εχε μου εμπιστοσυνη. Ειναι σημαντικο για να γινω ευτυχισμενος.

4. Μην θυμωνεις μαζι μου και μην με κλεινεις εξω για τιμωρια. Εσυ εχεις τη δουλεια σου, τη διασκεδαση σου και τους φιλους σου. Εγω εχω μονο εσενα.

5. Μιλα μου μερικες φορες. Ακομη και αν δεν καταλαβαινω τις λεξεις σου, καταλαβαινω τη φωνη σου.

6. Θυμησου οτι ποτε δεν ξεχνω πως μου συμπεριφερεσαι.

7. Παρακαλω μη με κτυπας. Εγω δεν μπορω να σε χτυπησω, αλλα μπορω να δαγκωσω και να μαδησω και σου ορκιζομαι δεν θελω να το κανω αυτο.

8. Πριν μου βαλεις τις φωνες γιατι δεν συνεργαζομαι η τεμπελιαζω η ειμαι “ξεροκεφαλο” αναρωτησου μηπως κατι με ενοχλει. Ισως να μην τρωω το σωστο φαγητο, να κανει πολυ ζεστη η κρυο και η καρδια μου να ειναι αδυναμη και γερασμενη.

9. Φροντισε με οταν γερασω. Και εσυ θα γερασεις καποια μερα και θα χρειαστεις αγαπη και φροντιδα.

10. Να εισαι μαζι μου στο τελευταιο μου δυσκολο ταξιδι. Ποτε μην πεις “δεν μπορω να παρακολουθησω η ας γινει οταν λειπω”. Μεινε διπλα μου μεχρι τη στερνη μου πνοη. Τα παντα ειναι ευκολοτερα για μενα οταν εσυ εισαι διπλα μου και μου κρατας το ποδι η μου χαιδευεις το κεφαλι.

Να θυμασαι σε αγαπω.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/664833563543488/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!