26 Απριλίου, 2024

Δεν ειναι σπορ να σκοτωνεις ανυπερασπιστα, νοημονα και συναισθανομενα πλασματα…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.364 Views

Αντε, ξαναμπηκαμε σε κυνηγετικη περιοδο… Θα θελαμε να ξεραμε τι ικανοποιηση μπορεις να βρεις σε ενα τετοιο χομπυ. Περα απο τον περιπατο στο βουνο, η οπουδηποτε αλλου υπαρχει κυνηγι, ολα τα αλλα ειναι μια αγριοτητα.

Δεν ειναι ο καιρος που κυνηγουσε ο ανθρωπος, για να εξασφαλισει τροφη. Υπαρχουν ολα τα μεσα να την εξασφαλισει με αλλον τροπο. Γιατι και αυτο που κανει, δεν του εξασφαλιζει καμια οικονομια. Απο τη στιγμη που κανει καποια εξοδα, καιγοντας βενζινες, αγοραζωντας οπλα, σκαγια, σημαινει οτι διαθετει καποια χρηματα, τα οποια θα μπορουσε να διαθεσει, για να εξασφαλισει το φαγητο του. Επομενως, προκειται για κατι που επιθυμει να κανει, που επιθυμει να σκοτωσει, για να φτασει κατι στο πιατο του… Και να πεις οτι ολοι οσοι κυνηγουν, αυτο που σκοτωνουν, το τρωνε?

Εχουμε μπει σε σπιτια που ειναι πραγματικα μαυσωλεια και δεν ξαναμπηκαμε ποτε δευτερη φορα. Που η διακοσμηση τους αποτελουνταν απο σκοτωμενα ζωα, βαλσαμωμενα, τα οποια δεν ειναι στις γευστικες μας συνηθειες. Το κουναβι το τρως? Την αλεπου την τρως? Το γερακι το τρως? Μηπως τρως τον μπουφο (αλλα μαλλον εισαι μπουφος). Τον αετο τον τρως?… Και ποσα αλλα, που δεν αποτελουν την κουζινα μας, μπορει να βρισκονται σε τετοιους χωρους και οταν τους ρωτησεις αφου αυτο δεν τρωγεται, γιατι το σκοτωσες, σου απαντανε, ετσι.

Οσοι το κανουν αυτο, δεν ειναι απλα κυνηγοι. Ειναι παλιανθρωποι, που θελουν να περιστοιχιζονται απο τα νεκρα τροπαια τους, να τους κοιτανε με γυαλινα ματια, να φωτογραφιζονται μαζι τους, να βγαζουν τις εικνες στο διαδικτυο, στη λογικη του να ποιος ειμαι εγω και να τι καταφερα να κανω. Γιατι το μονο τροπαιο που καταφεραν να παρουν ποτε στη ζωη τους, ηταν αυτο που σκοτωσαν και δεν προσπαθησαν για κανενα αλλο. Που θα τους αναδεικνυε καλυτερα σαν ανθρωπους.

Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση… Και γενικα αν μπεις μια φορα σε ενα τετοιο σπιτι, δεν θα θελεις να ξαναπατησεις. Γιατι εκτος του οτι δεν υπαρχει καμια καλαισθησια, υπαρχει τοση αρνητικη ενεργεια στο χωρο, που γενικα δεν θελεις ουτε να σταθεις ενα λεπτο.

Απορουμε πως τους αρεσει να ζουν περιστοιχισμενοι απο ψωφιμια βαλσαμωμενα, σε σπιτια που θυμιζουν νεκροταφειο. Το νεκροταφειο που οι ιδιοι εφεραν μεσα στο σπιτι τους. Απορουμε με τη λογικη τους, με την αισθητικη τους, με τις πραξεις τους τις ιδιες και με τον τροπο που την βρισκουν. Γιατι δεν το κανουν απο αναγκη να εξασφαλισουν τροφη. Απλα τη βρισκουν.

Βεβαια, εχουν γινει ενεργειες διαφορες κατα καιρους, αλλα ολα αυτα πολλες φορες παραβλεπονται, ακομα και για ψηφοθηρικους λογους. Οποτε το αποτελεσμα κανενα. Μηδεν εις το πηλικον.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1177611175599055/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!