29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.165 Views

Την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 μέσα στον πανικό και το χάος που επικράτησε, 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ομως παράλληλα 100 πιστά σκυλιά διάσωσης και έρευνας έψαχναν για επιζήσαντες στα συντρίμμια.

Ας θυμηθούμε αυτές τις εκπληκτικές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σκύλων, που έσωσαν πολλους ανθρωπους και έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να βοηθήσουν τους άλλους!

Δεν θα ξεχαστουν ποτε αυτα τα ηρωικα ζωα… Ολα μαζι και το κα…

Δεν θα ξεχαστουν ποτε αυτα τα ηρωικα ζωα… Ολα μαζι και το καθενα ξεχωριστα!Την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 μέσα στον πανικό και το χάος που επικράτησε, 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ομως παράλληλα 100 πιστά σκυλιά διάσωσης και έρευνας έψαχναν για επιζήσαντες στα συντρίμμια. Ας θυμηθούμε αυτές τις εκπληκτικές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σκύλων, που έσωσαν πολλους ανθρωπους και έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να βοηθήσουν τους άλλους!ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Montag, 11. September 2017

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!