29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
911 Views

Έπρεπε να συμβεί ο θάνατος των ατυχων ιαγουαρων για να βγει στην επιφάνεια η συνεργασία φιλοζωικων ΜΚΟ με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο?

Γιατί μέχρι πρότινος, ακόμα και τώρα οι εκπρόσωποι των τραστ παίζουν επικοινωνιακη πολιτική.

Όταν πριν από χρόνια είχαμε καταγγείλει σε φιλοζωικα ΜΜΕ και σε δημοσιογράφους, ότι συγκεκριμένος φορέας δέχεται χορηγίες από την κυνηγετική ομοσπονδία Βορείου Ελλάδος και το Αττικό, το έκαναν γαργάρα και το συγκαλυψαν.

Επίσης βλέπουμε πολλούς διαδικτυακούς φίλους που έχουν κάνει like στις σελίδες τους. Γι’ αυτό αποποιουμαστε για άλλη μια φορά την ταμπέλα “φιλόζωος”. Η υποκριτική στάση και η κοροϊδία τους έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο ίδιος ο κρατικός φορέας βρίσκεται από πίσω τους και παίζονται τεράστια ποσά σε βάρος των ζώων και υπέρ της τσέπης κάποιων… Και εδώ ταιριάζει ακριβώς η λέξη “επαγγελματίες” , γιατί περί αυτων πρόκειται.

Δεν είπαμε να μην γίνονται πορείες και διαμαρτυρίες. Το θέμα είναι από ποιους και τι κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Πως όμως είναι δυνατόν η μία ΜΚΟ να κλείσει την άλλη και όταν είναι μέρος του συστήματος? Η κάθε μία εκτελεί ξεχωριστές εντολές και όλοι μαζί στο νέο μαγαζί.

Μην πιστεύετε τίποτα. Είναι όλα μια καλοστημένη βιτρίνα με ωραίο περιτύλιγμα, με άρωμα Ευρώπης και Αμερικής. Πίσω από αυτή, κρύβεται το κακό ζονγκ της ψεύτικης ζωοφιλίας και όχι φιλοζωιας. Όποιος συμμετέχει και στηρίζει όλα τα παραπάνω, είναι βολεμένος, εχει συμφέροντα, μικρά ή μεγάλα και φυσικά δεν αγαπάει τα ζώα, αλλά την τσέπη του.

Τα φιλοζωικα τραστ και οι ΜΚΟ σας κατευθύνουν εκεί που θέλουν. Γιατί δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο για τις χιλιαδες μαζικές δηλητηριασεις αδέσποτων, για τα αδέσποτα που βρίσκονται στα κλουβιά κολαστηριων και ασυλων της ντροπής δημοτικά και ιδιωτικά, βρίσκονται πίσω από διαμαρτυρίες για το θάνατο των δύο ιαγουαρων στο Αττικό Πάρκο, κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι κάνουν δήθεν κινήσεις για να κλείσει?

Η μία ΜΚΟ κυνηγάει την άλλη? Μήπως υπάρχουν αλλου είδους συμφέροντα από πίσω και γίνονται όλα αυτά δήθεν για να δείξουν ότι κάτι κάνουν?

Μόνο κάποιος ανεξάρτητος φορέας θα μπορούσε να κινηθεί ενάντια σε όλο αυτό το αίσχος και που φυσικά δεν θα εξυπηρετούσε το σύστημα.

Μετά λύπης μας έχουμε δει κάποιους από σας που κατηγορούν όλους αυτούς, να συμπαρασυρονται. Θα συμπεριληφθουν στο 50% των βολεμενων και συμφεροντολογων. Το υπόλοιπο 50% τι κάνει και δεν ξεσηκωνεται, παρα τους καμαρώνει και δεν πράττει τα δέοντα???

Ενοχληθηκαμε απο το θανατο των δυο τζαγκουαρ, αλλα δεν ενοχληθηκαμε που 150 χρονια ζουν, μεγαλωνουν, τρεφονται, κινουνται και γινονται θεαμα με βαση το προγραμμα καποιων που βγαζουν τρελλο χρημα απο ολα τα αγρια ζωα και ειδη υπο εξαφανιση. Φυσικα ο αργος θανατος ενω ζουν ειναι διαφορετικος (???)

Εχουμε εξαλειψει και συνεχιζουμε ακαθεκτοι να καταστρεφουμε και αυτο σημαινει ενα πραγμα: Oτι τελικα ειναι πολλα τα λεφτα που βγαινουν απο αυτες τις δουλειες. Δεν συμφερει να τα προστατευουμε στο φυσικο τους περιβαλλον… Δεν βγαινει χρημα … Και οποιος καταλαβε, καταλαβε…

Δεν μπορει να κλεισει κανενα παρκο αγριων ζωων, οταν ΜΚΟ παιζουν επικοινωνιακη πολιτικη μεταξυ τους, με τις ευλογιες…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!