22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
811 Views

Τοσα χρονια αγωνιζομαστε για τα δικαιωματα των ζωων και ακομα δεν αξιωθηκαμε να μην βλεπουμε καθε χρονο τριτοκοσμικες εικονες που μας ντροπιαζουν σαν χωρα.

Η ντροπη ανηκει κυριως στους δημ(ι)ους και στις κρατικες ΜΚΟ που εχουν υπογραψει ζωομνημονια συνεργασιας μαζι τους.

Γιατι αυτοι ειναι υποτειθεται υπευθυνοι για την ευζωια και την ασφαλεια των αδεσποτων ζωων που φολιαζουν καθε χρονο οι “εντιμοτατοι” δημοτες τους.

Ελαχιστοι ειναι οι δημ(ι)οι που ακομα και για να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου βγηκαν να καταδικασουν δημοσια αυτη την ελεεινη πρακτικη των δημοτων τους.

Γιατι αλλο οι μεμονωμενες περιπτωσεις δηλητηριασης που εκει ενδεχομενως τις εγκληματικες αυτες πραξεις να τις εχουν κανει καποια ψυχανωμαλα τερατα γιατι ετσι γουσταραν και εντελως διαφορετικο το να γινονται μαζικες εξοντωσεις αδεσποτων ζωων στις περιοχες τους…

…Και βεβαια ολοι λιγο πολυ καταλαβαινουν τι ακριβως συμβαινει…

Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια…

Τι μετρα σκοπευουν να παρουν λοιπον οι δημοτικοι “αρχοντες”, εκτος απο τα δελτια τυπου που εχουμε δει να εκδιδονται το τελευταιο χρονικο διαστημα, για να πιαστει επ’ αυτοφορω εστω και ενας απο τους δραστες που ριχνουν φολες συστηματικα σε ολες τις περιοχες της Ελλαδας και να μας αποδειξουν εμπρακτα οτι οντως ενδιαφερονται για την ευζωια των ζωων και οχι να τα αντιμετωπιζουν ως μιασματα?

Πολυ μεγαλη μεριδα ευθυνης ανηκει και στην αστυνομια. Γιατι δεν τηρει τις εντολες για την σωστη εφαρμογη του νομου και ειναι η πρωτη που πρεπει να κινηθει για τον εντοπισμο των δραστων, μιας και οι περισσοτερες καταγγελιες που γινονται δεν αντιμετωπιζονται ετσι οπως πρεπει απο τα οργανα του νομου στα κατα τοπους αστυνομικα τμηματα.

Πιεστε τους οσο μπορειτε για να εφαρμοσουν τον νομο ετσι οπως πρεπει, προς τη σωστη κατευθυνση, για το καλο των ζωων και οχι για τη μειωση του πληθυσμου τους με ευθανασιες πασας μορφης.

Ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν. Γιατι απο εκει και περα δεν μας μενουν και πολλες αλλες λυσεις. Η αγανακτηση του κοσμου που θα ξεσπασει και ειναι θεμα χρονου, θα φερει και αλλου ειδους πρακτικες.

Ας γινουν λοιπον προσπαθειες απο ολους τους φιλοζωους που αγαπουν και νοιαζονται πραγματικα γι’ αυτα τα πλασματα, για να αντιμετωπιστουν καταλληλα ολα αυτα τα φαινομενα, που αντι να τεινουν να εξαλειφθουν, οσο πανε και αυξανονται, εν’ ετη 2022.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!