29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
515 Views
Για να μη χασουν οι τετραποδες ψυχουλες τοσο αδικα τη ζωη τους κατω απο τη ζεστη, δινετε νερακι στα αδεσποτα που συναντατε σας παρακαλουμε! Δυο λεπτα απο το χρονο σας ειναι… Βαλτε και μπωλακια με νερο εξω απο το σπιτι σας!!!
Πολλα ζωακια φευγουν απο τη ζωη απο θερμοπληξια, χωρις να εχουν την παραμικρη βοηθεια. Σβηνουν μονα τους απο την αδιαφορια των αρχων δυστυχως, γιατι στις ημερες του καυσωνα δεν υπαρχει ουτε λιγο νερο για να δροσιστουν.
Μετα τολμουμε να υποστηριζουμε οτι εμεις οι ανθρωποι που ζουμε στην κοιτιδα του πολιτισμου, ειμαστε πολιτισμενοι.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

©Δροσιστε τα ταλαιπωρημενα και καταπονημενα απο τη ζεστη αδεσπ…

©Δροσιστε τα ταλαιπωρημενα και καταπονημενα απο τη ζεστη αδεσποτακια!Για να μη χασουν οι τετραποδες ψυχουλες τοσο αδικα κατω απο τη ζεστη, δινετε νερακι στα αδεσποτα που συναντατε σας παρακαλουμε! Δυο λεπτα απο το χρονο σας ειναι… Βαλτε και μπωλακια με νερο εξω απο το σπιτι σας!!! Πολλα ζωακια φευγουν απο τη ζωη απο θερμοπληξια, χωρις να εχουν την παραμικρη βοηθεια. Σβηνουν μονα τους απο την αδιαφορια των αρχων δυστυχως, γιατι στις ημερες του καυσωνα δεν υπαρχει ουτε λιγο νερο για να δροσιστουν. Μετα τολμουμε να υποστηριζουμε οτι εμεις οι ανθρωποι που ζουμε στην κοιτιδα του πολιτισμου, ειμαστε πολιτισμενοι.ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Sonntag, 2. Juli 2017

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!