24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
355 Views

Τι υπάρχει άραγε στο μυαλό και στην ψυχή μιας sociopath γυναίκας που δολοφονεί προμελετημένα, με πλήρη συναίσθηση και ψυχραιμία, σε δημόσιο χώρο και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, τα παιδιά της, το ένα μετά το άλλο?

Μιας γυναίκας που η ίδια αποφασισε να γεννήσει, από έρωτα, πάλι με συναίσθηση και σε διαφορετικές χρονικές φάσεις, τρία αγγελούδια.

Είναι αδιανόητο όχι απλώς κοινωνικά, αλλά κυρίως γιατί πάει απολύτως κόντρα στους θεμελιώδεις νόμους της φύσης…

Η υπέρτατη αρρώστια…

Δεν εχουμε αισθανθεί ποτέ στη ζωή μας πιο οργισμενοι, πιο θλιμμένοι, πιο ανίκανοι να επεξεργαστουμε την πληροφορία, αν αυτή είναι η αλήθεια…

Ο σκυλακος Σιμπα που είχε υιοθετήσει το ζευγάρι της Πάτρας το 2014 ήταν πυροβολημενος στο πρόσωπο και έπαιρνε φάρμακα, τον εχαναν και έκαναν αναρτήσεις για να βρεθεί.

Ένα βέβαιο στοιχείο η εγκληματικη παραμεληση και προς τα παιδιά και προς τα ζώα.

Προφανώς το σκυλάκι έφευγε συνέχεια, για να λυτρωθει από την κακομεταχειριση.

Είχε διαισθηση και το κριτήριο της αυτοπροστασιας. Γι’ αυτό και απομακρυνοταν από το τοξικό περιβάλλον αυτής της “οικογενειας”.

Η τύχη του Σιμπα, ποια να είναι άραγε?

Απάνθρωπο και τραγικό…

Ανακοπή έπαθαν πολλές φορές σκύλακια από νάρκωση σε χειρουργείο. Ακόμα και νεαρά ζωάκια δεν άντεξε η καρδιά τους την κεταμινη και έχουν φύγει από τη ζωή, πόσο μάλλον ηλικιωμένα και άπειρες γάτες σε απλά χειρουργεία στείρωσης από ανακοπή επίσης…

Πλάσματα που αγαπήθηκαν πολύ και ακόμα τα θυμόμαστε και αυτο το απάνθρωπο κτηνος τόλμησε είχε τα άντερα να το κάνει αυτό στα πλάσματακια αυτά που βγήκαν από τη σάρκα της??? Στα ίδια της τα παιδιά???

Δεν το χωράει το μυαλό μας και βαθιά μέσα μας είχαμε καταλάβει τόσο καιρό βάση έρευνας ποιός/οι βρίσκονται πίσω από τον θανατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Τα τρία αυτά μωρά που τα γέννησε και τα χρησιμοποίησε σαν όργανα ελέγχου… Τα αγγελούδια που δεν αγαπήθηκαν τελικά ποτέ…

Για κάθε μάνα που σήμερα θα αγκαλιάσει διπλά το παιδί της, γιατί είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει και για κάθε μάνα που σήμερα κλαίει διπλά τις παιδικές ψυχουλες που δεν εφταιξαν σε τίποτα και πλήρωσαν με τη ζωή τους…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!