29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.783 Views

Τη γατα στη γειτονια σου πρεπει να τη σεβεσαι. Μπορει να μην θελεις να την ταισεις… Μπορει να μην θελεις να της δωσεις νερο… Δεν τρεχει τιποτα.

Για να τριγυρναει εκει γυρω, σημαινει οτι καποιος την ποτιζει και την ταιζει. Αλλα μην την πειραξεις ποτε, για εναν και μοναδικο λογο.

Η γατα ειναι εξολοθρευτης ποντικων και αλλων ζωυφιων, τα οποια ειναι φορεις σοβαρων ασθενειων. Στο μεσαιωνα που τις εξολοθρευσαν, η βουβωνικη πανωλη θερισε κοσμο.

Οσοι λοιπον εχετε αποφασισει αυτη την ταση του μεσαιωνα, να ξερετε οτι κινδυνευετε να νοσησετε απο λεπτοσπειρωση. Δεν εχουν επιζησει ανθρωποι απο αυτον τον μικροργανισμο. Γι’ αυτο να εκτιματε τις γατουλες γυρω σας, αλλιως θα σας φανε τα ποντικια…

Και δεν ειναι ενα τρωκτικο που ζει απαραιτητα στους αγρους, αλλα αγαπαει πολυ και τις μεγαλες πολεις. Επιβιωνει παντου και πολλαπλασιαζεται απιστευτα γρηγορα. Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουνται ουτε φακες, ουτε δηλητηρια. Απλα αφηστε τη φυση να κανει τη δουλεια της.

Η φυση εχει προνοησει για τα παντα και τους παντες. Ακομα και για τους ανοητους ανθρωπους που δεν ξερουν να τη σεβονται. Λιγη ομως νοημοσυνη και επιγνωση δεν κανουν κακο.

©Ενας καλος λογος για να σεβαστειτε τη γατουλα της γειτονιας σας…©Τη γατα στη γειτονια σου πρεπει να τη σεβεσαι,…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!