24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
371 Views

Οι μασκες των Γκαιμπελισκων της επαγγελματικης “φιλοζωιας” επεσαν!

Φιλοζωοι “εθελοντες” παιρνουν τα ζωα του κοσμου, με την αιτιολογια οτι δεν εχουν τσιπακια και βιβλιαρια και οχι μονο δεν του τα επιστρεφουν, αλλα δεν του λενε καν που καταληγουν τα κατοικιδια τους και σε τι βρωμικα χερια.

Επαγγελματιες “φιλοζωοι”, που στα χερια τους ξεψυχουν ζωακια απο την ανευθυνοτητα και την αμελεια τους, που μπουντρουμιαζουν αυτα τα πλασματα σε ενα σπιτι μεσα στις ακαθαρσιες τους, εχουν το θρασος να κατηγορουν ανθρωπους, που ουτε κατα διανοια δεν θα φερονταν ετσι στα ζωακια τους και τους τα αφαιρουν με “νταιλικι”, που παιρνουν χρηματα δηθεν για διαφορα περιστατικα, χωρις να παρουσιαζουν αποδειξεις.

Αυτοι ειναι οι ξακουστοι και τρανοι εκπροσωποι και “σωτηρες” της “φιλοζωιας”, που κατακρινουν και λιθοβολουν τους παντες.

Αλιμονο στις τετραποδες ψυχες που θα βρεθουν στο διαβα τους και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα καταληξουν σε καποιο νεοναζιστικο κολαστηριο, με τον χρονο να μετραει αντιστροφα για εκεινα και να οδευει προς την ευθανασια τους.

Αυτος ειναι ο υποκοσμος της παραφιλοζωιας, τα παραμαγαζα τους και ολα τα παρα που ανηκουν στο παρακρατος και εχουν βγει εδω και χρονια στην επιφανεια, εμποδιζοντας το εργο των αγνων φιλοζωων που κανουν πραγματικο εργο για τα αδεσποτα ζωα, χωρις κανενα απολυτως οικονομικο οφελος που εχει να κανει με την εκμεταλλευση τους.

Να ανοιξουν τα ματια τους οι φιλοζωοι και να δουν τι γινεται στους χωρους των εκπροσωπων της επαγγελματικης “φιλοζωιας”, που φυλακιζουν συνεχως ζωα και πεθαινουν το ενα πισω απο το αλλο…

Οι ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ στη φιλοζωια δεν χωρουν…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!