18 Απριλίου, 2024

Εσωσαν την ηλικιωμενη σκυλιτσα που ειχε εγκλωβιστει στις γραμμες του ΗΣΑΠ στον Πειραια

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
749 Views

Οι εθελοντές της ομάδας “Star-Special Team Animal Rescue – Ειδική Ομάδα Διάσωσης Ζώων” την Κυριακή του Πάσχα που κατάφεραν να σώσουν ηλικιωμένη σκυλίτσα αναφέρουν σε ανάρτηση τους:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ομάδας μας για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης σκυλίτσας που είχε βρισκόταν στις γραμμές του ΗΣΑΠ Πειραιά.

Κλήθηκαμε περί ώρα 17:00 της Κυριακής 8 Απριλίου για ζώο ημίαιμο ηλικιωμένο.

Άμεσα πήγαμε στο σημείο εκτιμήσαμε την κατάσταση και προχωρήσαμε στον επιτυχή απεγκλωβισμό της “Πασχαλιάς “όπως την βαφτίσαμε.

Αμέσως μετά πήγαμε σε γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις. Χαίρει άκρας υγείας. Της χορηγήθηκε ένεση κορτιζόνης και ορό λόγο του ότι ήταν αφυδάτωμενη. Πλέoν είναι μια χαρά.
Αρκετά φοβισμένη αλλά υγιής και σώα!

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό και τους υπεύθυνους του ΗΣΑΠ για την διαθεσιμότητα και την βοήθεια τους. Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των γραμμών τα διερχόμενα τρένα σταμάτησαν 2 στάσεις πριν τον τερματικό του Πειραιά έτσι ώστε να γίνει δυνατή η διακοπή ρεύματος από τις γραμμές και να καταστήσει δυνατή την επιχείρηση.

Ευχαριστούμε θερμά και τον γιατρό κύριο Σωτήρη Νινέ από το ιατρείο μικρών ζώων στην Ηλιούπολη που ήρθε μέσα στη νύχτα χωρίς να σκεφτεί τίποτε και παρείχε στην Πασχαλιά όλη του την προσοχή και την φροντίδα.»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=238292916738758&id=146413035926747

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!