27 Απριλίου, 2024

Εχετε καταλαβει ποιοι κρυβονται πισω απο τις μαζικες δηλητηριασεις αδεσποτων ζωων στη χωρα μας?

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
931 Views

Παρακαλουμε γραψτε την αποψη σας.

Εχετε παρει οι περισσοτεροι φιλοζωοι ειδηση οτι οι φολες που πεφτουν βροχη ειναι βαση οργανωμενου σχεδιου απο πολυ προθυμους εσωθεν και κατ’ εντολη απο εξωθεν, στα πλαισια της μειωσης του υπερπληθυσμου των αδεσποτων και οτι σε πολυ μεμονωμενες περιπτωσεις αυτο γινεται και σε δεσποζομενα ζωα για ξεκαρφωμα, ειτε αυτα ειναι φατσες, ρατσες, η σκυλοι οδηγοι κλπ?

Αν οχι, σας προτρεπουμε να ψαξετε και να πληροφορηθειτε σωστα για το τι ακριβως συμβαινει εδω και πολλα χρονια στη χωρα μας και οσο παει και το φαινομενο εντεινεται, αντι να μειωνεται .

Ας μην στεκομαστε σε συγκεκριμενα γεγονοτα. Θρηνουμε για την οποιαδηποτε απωλεια τετραποδων πλασματων που φευγουν απο τη ζωη με αδικο και τραγικο τροπο και αισθανομαστε για ολα τα ζωακια ακριβως το ιδιο, χωρις να κανουμε την παραμικρη διακριση.

Ας επικεντρωθουμε λοιπον στη ριζα του προβληματος, για το οποιο οι ενεργειες απο αυτους που θα επρεπε να ενδιαφερθουν και να πιεσουν προς τις συγκεκριμενες κατευθυνσεις ειναι χαλαρες και απο λιγες εως μετριες.

Ποιους βολευει αραγε να υφισταται και να διαιωνιζεται αυτη η αισχρη κατασταση, με τις ευλογιες παντα του κρατικου φορεα???

Για την γενοκτονια αθωων ψυχων που δεν εχουν πειραξει κανεναν και για τιποτα, απλα ειχαν την ατυχια να γεννηθουν αδεσποτες, η να πεταχτουν στον δρομο απο ασυνειδητους ιδιοκτητες, καποιοι θα πρεπει να πληρωσουν επιτελους το τιμημα των ελεεινων τους πραξεων. Ανακαλυψτε τους και αποκαλυψτε τους.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2028840443809453/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!