27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.369 Views

Σε ένα κράτος που δεν υπάρχει δικαιοσύνη και αναγκάζεται να καταφεύγει Έλληνιδα πολίτης στην Ευρώπη για να βρει το δίκιο της, μαζί με 1.300.000 κόσμο που υπέγραψε και που η μαφια παραπλανει τον λαό με τα πληρωμένα ΜΜΕ, η χώρα συνεχίζει να ξεφτιλιζεται από την τραγικη εξέλιξη της υπόθεσης των Τεμπών.

Πέρσυ, τέτοια μέρα, στον «απόηχο» του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας συνέβη το δυστύχημα – έγκλημα των Τεμπών.

Φέτος, πάλι στον «απόηχο» του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, η Μαρία Καρυστιανού, εκπροσωπώντας τον «Σύλλογο πληγέντων δυστυχήματος – Τέμπη 2023» και τους 1.3 εκ Έλληνες που υπέγραψαν, μίλησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ζητά να σταματήσει η ατιμωρησία και η επιχείρηση συγκάλυψης των πολιτικών ευθυνών.

Όπως η ίδια είπε:

«Απευθυνόμαστε σε εσάς ως Έλληνες και ως Ευρωπαίοι.

Όχι ως ικέτες, αλλά ως πολίτες με αυτονόητα δικαιώματα»…

Φυσικά η ευθύνη της κυβέρνησης εξαντλείται στα ευχολόγια και στην απροκάλυπτη συγκαλυψη μέσω της εξεταστικής-πλυντήριο, ενώ η δικαιοσύνη αδυνατεί να αποδώσει ευθύνες και να καταδικασει τους δολοφόνους 57 φορές ισοβια.

Είμαστε μαζί με την Μαρία Καρυστιανού που με την υπεράνθρωπη ψυχική αντοχή της συνεχίζει για την δικαίωση των συγγενών των θυμάτων και των παιδιών…

Κάθε μέρα να υπενθυμίζουμε τα ατιμωρητα εγκλήματα, που με το χρήμα, την ασυλία και τους βολεμενους, αποπροσανατολιζουν γνώμες, καλύπτουν ενόχους καιβταιζουν σανό το κοπάδι.

Αυτή η Μάνα, είναι η υγιής, αλυγιστη Ελλάδα!

Η μάχη της είναι πιο δύσκολη από έναν πόλεμο, γιατί απέναντι της έχει αόρατους εχθρούς!

Αξιος θαυμασμου ο αγώνας της για την Ανάσταση της δικαιοσύνης!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

📍 Δείτε το βίντεο:

https://acs.europarl.connectedviews.eu/embed/meeting/?refid=20240318-1500-COMMITTEE-PETI&audio=qa&seekto=240318155655&language=en&fbclid=IwAR3txw_kBjWRsgDOrDb1X8Lh53jBVm2meCyxcqZWjQWF–W21ywx3JHhiL8

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!