29 Μαρτίου, 2024

Η ΑΝΙΜΑ στην πρώτη γραμμή της διάσωση των άγριων ζώων στις φωτιες της Αττικης

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
701 Views

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Οι πρώτες καμμένες χελωνίτσες έφτασαν στην Anima. Οι εθελοντές της κάνουν θαύματα εδώ και χρόνια. Μεσα σε μια τετοια τεραστια καταστροφη πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι ολα τα ζωντανα πλασματα, πονανε το ιδιο. Θα ανανηψουν και θα ξανακάνουν τις βόλτες τους χάρη στη φροντίδα των εθελοντων. Κι ας προσπαθήσουμε να προστατέψουμε με κάθε τρόπο τις περιοχές που ζουν.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

“Τα μέλη, το προσωπικό και οι εθελοντές της ΑΝΙΜΑ, μέσα στο κλίμα της οδύνης για τον χαμό τόσων συνανθρώπων μας, στέκει στο πόστο που έχει αναλάβει, τη διάσωση των άγριων ζώων. Ομάδες εθελοντών μας βρίσκονται στο πεδίο καθημερινά για να συλλέξουν ό,τι έχει μείνει ζωντανό και να καταγράψουν την κατάσταση. Εκατοντάδες καμένες χελώνες, σαύρες και φίδια βρίσκονται στα πεδία της καταστροφής. Στο Σταθμό καταφθάνουν συνεχώς χελώνες, άλλες με σοβαρότερα και άλλες με πιο ελαφρά προβλήματα από τη φωτιά και τον καπνό. Επίσης κάποια ακόμη ζώα, όπως αλεπούδες, καρακάξες, βατραχάκια. Η συμπαράσταση του κόσμου είναι συγκινητική και έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε αυτή τη στιγμή τα απαραίτητα για να φροντίσουμε αυτά τα πλάσματα. Aνησυχούμε όμως για το μέλλον, γιατί οι ανάγκες θα παραμείνουν
αμείλικτες και τον επόμενο μήνα”.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Anima, Σύλλογος Προστασίας και περίθαλψης Άγριας Ζωής.

Μενελάου 134, Καλλιθέα. 210 9510075 ή 6972664675.

Αρχική

Περνάμε μια φρίκη στο Σταθμό. Έχουν αρχίσει να έρχονται μισοκαμένες χελώνες. Σκεφτόμαστε τη φρίκη αυτών που βρίσκουν και…

Δημοσιεύτηκε από ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής στις Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!