19 Μαρτίου, 2024

Η αντισυνταγματικοτητα του οργουελικου μορφωματος “ΑΡΓΟΣ” και καθε ζωομνημονιου που αποφάσισαν και διεταξαν δια της επιβολής τους, κυβερνήσεις Νέας Δικτατοριας για ζώα και αγνούς φιλοζωους

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
866 Views

Αγανακτισμενοι φιλόζωοι πολιτες, μας έχουν βομβαρδίσει στην κυριολεξία με μηνύματα, οσον αφορα την καταπάτηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ζώων συντροφιάς, δεσποζόμενων και αδεσποτων, όπως και των ιδιων, μέσω της αντισυνταγματικοτητας του ζωομνημονιου “ΑΡΓΟΣ”, που ψηφίστηκε από την μειοψηφικη ελίτ των πολιτικο-ζωα-φιλων ως τρομονομος 4830/2021.

Ακολουθεί η παρακάτω τοποθέτηση:

Παρακαλώ πολύ!…

Φτωχό-μυαλοι, παραβατικοί, παρεμβατικοί έως πλήρως ανίκανοι, είναι μέρος από τα “κοσμητικά επίθετα” που σας αρμόζουν.

Πέραν του ότι συχνά-πυκνά ψηφίζεται πλήρως αντισυνταγματικούς νόμους με γνώμονα την προχειρότητα και βλέπουμε εάν πετύχει, έχετε γίνει και “βασιλικότεροι του βασιλέως”, καταλύοντας κάθε αρχή και νόμο που διέπει την φυσική πορεία όλων των “γήινων” επί γης.

Στο νόμο 4830/2021 αγνοείται πλήρως και εσκεμμένα ότι δεν υπάρχουν δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, διότι όλα επί γης έχουν έναν και μοναδικό κηδεμόνα ως πλάσματα του θεού.

Αγνοείται πλήρως το αναφαίρετο δικαίωμα των πλασμάτων αυτών στην ελευθερία τους για την ελεύθερη κυκλοφορία τους μέσα στην κοινωνία των ανθρώπων, αλλά και στο δικαίωμα της αυτοδιάθεσή τους, για το από ποιον θα θέλουν να φάνε και να πιούν νερό και σε ποιον θα θελήσουν να του επιτρέψουν να τα χαϊδεύει, ως πλήρως ενσυναίσθητα όντα, θέτοντας αυτά αποκλειστικά ως χρηστικά αντικείμενα των ανθρώπων.

Θέτετε άκαμπτα μέτρα και σταθμά στο δικαίωμα της ευζωίας των πλασμάτων αυτών, αλλά και στις χαρές και λύπες που έχει μια πλήρης φυσική αναπαραγωγική περίοδος στις ζωές τους που η φύση τους έδωσε.

Κρίνετε εξ’ ιδίοις τα αλλότρια και με τον “μαγικό αυλό” της υπεροψίας θεωρείται ότι, επί γης κριτής και διαχειριστής της φύσης είναι ο άνθρωπος που θεωρεί εαυτόν “νοήμων ον”.

Είναι πλήρως γελοίο και αδιανόητο στο σήμερα με την μακράν καταγεγραμμένη ιστορία του ανθρώπου, σε παρεμβάσεις και επεμβάσεις με τραγικά αποτελέσματα, να πιστεύεται ότι και αυτή η επαίσχυντη παρέμβαση θα είναι για καλό.

Κανένας νόμος που δεν πληροί το μέτρο της αναλογικότητας επί ίσοις δεν είναι νόμος, όταν μάλιστα αυτός αφορά πλάσματα ανήμπορα να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, επαφιόμενα στην νοητική υπόσταση του ανθρώπου.

Η στείρωση, ο χημικός ευνουχισμός, η οικονομική ευμάρεια και η αναγκαστική ετήσια ψυχιατρική εξέταση, είναι μέρος από τα μέτρα που θα πρέπει να επιβληθούν σε όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους “φιλόζωους”, για την τήρηση του μέτρου της αναλογικότητας.

Κάθε τι επί γης έρχεται και παρέρχεται επ’ αυτής με βούληση ανωτέρας δύναμης, πέρα από κάθε διανοητική δυνατότητα του ανθρώπου, που μπορεί να έχει κατανοήσει επιστημονικά τον τρόπο αναπαραγωγής και ύπαρξης, αλλά ουδέποτε θα κατανοήσει το πως επήλθε.

Απάνθρωποι, παλιάνθρωποι, έχετε χιλιάδες συμπολίτες σας άστεγους από ποικίλους λόγους, χωρίς καμία αυστηρή νομοθετική ρύθμιση για την ευζωία αυτών, μόνο και μόνο επειδή με αυτούς υπάρχει το πρόβλημα του λόγου και του αντίλογου, αλλά είστε απλοχέρηδες στην παρεμβατικότητα έναντι των λοιπών πλασμάτων της φύσης, αφού εκεί δεν υπάρχει πιθανότητα λόγου και αντιλόγου.

Τέλος!

Η ισορροπία στην φύση δεν επαφίεται στον παρεμβατισμό του ανθρώπου, αλλά στους νόμους αυτής και στην θεϊκή βούληση. Ολα τα άλλα είναι ανθρώπινα καραγκιοζιλίκια.

Με σεβασμό,

Ιωάννης Κισανάκης.

Υ.Γ: Δεν μπορείτε να κόψετε τα χέρια του γορίλα για να μην μπορούν οι άνθρωποι να τα κάνουν σταχτοδοχείο.

Μπορείτε όμως να τιμωρήσετε αυστηρά τον δολοφόνο αυτού, αλλά και τον οιονδήποτε αποδέκτη αυτών.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!