28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.122 Views

https://letsadoptinternational.com/en/20220104/our-stories/dog-massacre/?fbclid=IwAR1xXJwORo_t4ey4elhMnxDyyylPtDxqCggiFh0F9AkxAnOFplcIqfO3y8g

Παραμονή Χριστουγέννων, μια περίοδος χαράς και ειρήνης.

Όχι παντού!

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν κήρυξε τον πόλεμο στα αδέσποτα ζώα.

Λόγω “επίθεσης”??? δύο σκύλων, όχι αδέσποτων αλλά ιδιοκτητων, σε μια νεαρή κοπέλα, ανακοίνωσε ότι όλα τα αδέσποτα σκυλιά πρέπει να μαζευτούν με οποιοδήποτε μέσο και να μεταφερθούν στα δημοτικά καταφύγια της χώρας, στην απόλυτη κόλαση, όπου κυριολεκτικά πεθαίνουν φρικτά.

Τέτοιου είδους περιστατικά είναι συνήθως προαποφασισμενα και προκατασκευασμενα από δικτατορικες κυβερνήσεις, ώστε να “μειωθεί” ο υπερπληθυσμός των αδεσποτων και επιλεκτικά σκύλων συγκεκριμένων “επικινδυνων” φυλών, βαφτίζοντας τα ζώα επιθετικά, με σκοπό τη γενοκτονία τους, παράνομα και αντισυνταγματικά.

Θάνατωνονται με τους πιο φρικτούς, φτηνούς και απανθρωπους τρόπους από τους έμμισθους μπογιες και τα θάβουν ομαδικά σε λακους.

Χιλιάδες ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων στη γείτονα χώρα κατέβηκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθουν για τη γενοκτονία των αδέσποτων σκυλων που αποφάσισε ο δικτάτορας Ερτογαν.

Ο Ερτογαν έδωσε εντολή να “καθαρίσουν” οι δρόμοι και να εξαφανιστούν όλα τα αδέσποτα σκυλια.

Δηλητηριαζονται, βασανιζονται εξαφανιζονται, δολοφονουνται.

Είναι τραγικο για χιλιάδες ζώα που βρίσκουν ήδη φριχτό θάνατο.

Είμαστε δίπλα στους ακτιβιστές της Τουρκίας και αγωνιουμε μαζί τους.

Παρακαλουμε κοινοποιήστε το παντού!!!

Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι συμβαίνει σε χιλιάδες αθώα σκυλιά στους δρόμους της Τουρκίας!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!