19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.116 Views

Η εγκαταληψη ζωου, ειναι σαν να εγκαταλειπουμε μελος της οικογενειας μας. Ας το εμπεδωσουν οι ασυνειδητοι κηδεμονες τους και καμια δικαιολογια δεν υπαρχει.

Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες τους, τουλάχιστον προσπαθήστε πρώτα να τους βρείτε ένα καινούριο σπίτι. Ένας σκύλος που δε μεγάλωσε αδέσποτος, έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει μόνος του χωρίς ανθρώπινη βοήθεια και τα περισσοτερα τετραποδα που εγκαταλειπονται, εχουν τραγικο τελος απο φολες, κακοποιησεις και χτυπηματα αυτοκινητων.

Το ζωο που ζει στο σπιτι σου, ειναι κι αυτο οικογενεια σου. Δεν το αφηνεις μονο του στο δρομο… Και με δυσκολες συνθηκες το κρατας… Χωρις εσενα δεν χανει μονο το φαγητο… Χανει και την ψυχικη του ηρεμια… Νοιωθει ανασφαλεια… φοβο… και μελαγχολια. Πολλες φορες η ελλειψη του κηδεμονα του, το οδηγει στον θανατο!!!

ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΑΤΕ???

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2345902185436609/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!