19 Μαρτίου, 2024

Η Ελλαδα στις φλογες και κομμενη στα δυο! Μεγαλη φωτια στην Αχαια! Πυρινη κολαση για ανθρωπους και ζωα!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
107 Views

Οργή και θλίψη, πόνος και απόγνωση. Η φωτιά καταπίνει την Αχαϊα. Κάθε μέρα και άλλο μέτωπο.

Δάση, ζωα, σπίτια, χωριά, όλα μια μαύρη άμορφη μάζα.

Να μην υπάρξουν ανθρώπινες , τετραποδες και φτερωτες απωλειες, αλλά είναι απαίτηση ΟΛΩΝ μας να βγουν στο φως οι αιτίες της καταστροφής.

Αμέλεια ανθρώπων, δόλος συμφερόντων εκατομμυρίων? Θέλουμε την αλήθεια. Θελουμε τους υπαίτιους γι’ αυτόν τον όλεθρο.

Αρκετά θαφτηκαν κάτω από τη στάχτη. Θέλουμε να ξέρουμε τι μέλλον σχεδιάζουν για εμάς και τα ζωα, χωρίς εμάς στις καμένες ολομαυρες ράχες.

Η κατάσταση απο τη φωτιά στην Αχαΐα είναι δραματική. Έχει ήδη περάσει Λαμπύρι και Ζήρια και καίει Καμάρες, Λόγγο και Μπούκα. Κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει ή πότε. Τα πάντα στο έλεος της πυρινης λαιλαπας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΖΩΑ! ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ- ΙΠΠΟΕΙΔΗ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ!

Αν χρειαστεί να φύγετε, μην ξεχάσετε να αφήσετε ελεύθερα τα όποια ζώα βρίσκονται γύρω σας! …Κι εκείνα θέλουν να παλέψουν για τη δική τους ζωή…

Οι σκέψεις μας σε όλους όσους ζουν αυτές τις στιγμές φρίκης! Ευχόμαστε όλοι να τελειώσει το συντομότερο ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ, διποδα-τετραποδα-φτερωτα!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!