27 Απριλίου, 2024

Η λιστα του Σιντλερ για την αδεσποτη ζωη της χωρας μας ειναι γεγονος. Φιλοζωια = Γενοκτονια= Κτηνωδια= Η μεγαλυτερη φρικη του αιωνα.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
800 Views

Η ανθρωποτητα ξαναζει αλλα “Άουσβιτς”, οποιασδηποτε μορφης… Παντα υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν… Οχι μονο ενα, αλλα πολλα, σε καθε χωρα του κοσμου απο ακρη σε ακρη…

Ολη η Ελλαδα ενα Αουσβιτς, θανατοριο και κρεματοριο τετραποδων ψυχων. Παντα ετσι ηταν καιτην εποχη που διανυουμε εχουμε φτασει στο αποκορυφωμα και δυστυχως ερχονται και χειροτερα.

Όλη η χώρα είναι γεμάτη από άσυλα της ντροπής και καταφύγια Νταχάου – Αουσβιτς, ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αδέσποτων ψυχών, που στην πλειοψηφία τους είναι παράνομα. Οι… φιλοζωοι που τα διαχειριζονται είναι επικίνδυνοι και ακατάλληλοι για τετραποδους και δίποδους. Ο ένας καταγγελει τον άλλο, έρχονται στην επιφάνεια κάποια στοιχεία για τα μάτια του κόσμου, αλληλομηνυονται κάποιοι μεταξύ τους και η ιστορία συνεχίζεται εις τους αιώνες των αιώνων, με θύματα χιλιάδες ζώα.

Όταν το κράτος είναι ανίκανο και έχει αναθέσει την εργολαβία τους με εντολές από την Ε.Ε. σε εγκληματικές προσωπικότητες, που σαν σκοπό έχουν να τα αφανισουν και να τα εκμεταλλευτούν και κανεις δεν έχει το ανάστημα να τους σταματήσει, τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Μόνο λύπη και αποτροπιασμό νιώθεις για όλη αυτή την τραγικη κατάσταση που δεν έχει τελειωμό.

… Και η ιστορια επαναλαμβανεται ξανα και ξανα, με θυματα οχι μονο διποδους, αλλα και τετραποδους… Μελλοθανατοι ανθρωποι και ζωα… Καντε το συνειρμο και θα συνειδητοποιησετε οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα μεταξυ της εικονας του παρελθοντος, απο αυτη του παροντος, ακομα και του μελλοντος…

Οποιοι θελουν να ξυπνησουν και να δουν την πραγματικοτητα, ας το κανουν πριν να ειναι αργα. Ολοι οι υπολοιποι ας συνεχισουν τον βαθυ τους υπνο, αφηνοντας τους εγκληματιες και τους ηθικους αυτουργους να δρουν ανενοχλητοι.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2543762168983942/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!