14 Μαΐου, 2024

Η Παλαιστίνια φοιτήτρια Besan, δεν μπορεσε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και να τελειώσει το πανεπιστήμιο, καθώς ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το σπίτι της στη Γάζα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
723 Views

Η Besan Helasa, 19 ετών, πέθανε σε επίθεση ισραηλινών πυραύλων στο σπίτι της, μαζί με την αγαπημένη της γατα, τη μητερα της, την μεγαλύτερη αδελφή και τον αδελφό της, δήλωσαν συντετριμμένοι φίλοι και συνάδελφοί της.

Ηταν ασκούμενη γιατρός στο τρίτο έτος, που σπουδαζε ιατρική, μια κοπέλα που νοιαζοταν τόσο για ανθρώπους, όσο και για άλλα ζώα, όπως η γάτα της.

Η φίλη της Ντάλια είπε:

«Η Μπέζαν αξιζε τη ζωή περισσότερο από όλους μας».

Η Μπεσάν σκοτώθηκε μαζί με την οικογένειά της στη Γάζα.

Λίγες μέρες πριν από το θάνατό της, είχε δημοσιεύσει ένα τραγικό μήνυμα όπου απέτισε φόρο τιμής στον δάσκαλό της, Mohammad Davbbour, ο οποίος είχε επίσης σκοτωθεί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα.

Η τελευταία ανάρτηση της Besan στο X μίλησε για την οργή της που ζει υπό «βάρβαρη κατοχή» και για το πώς οι Παλαιστίνιοι αγνοούνται τα δεινά τους.

«Έχω όνειρα που δεν έχω εκπληρώσει ακόμα», έγραψε.

«Έχω μια ζωή που δεν έχω ζήσει πλήρως».

«Έχω μια οικογένεια που αγαπώ και φοβάμαι», συνέχισε.

«Εάν είμαστε όλοι εξολοθρευμένοι από αυτή τη βάρβαρη κατοχή, το έγκλημά μας είναι απλώς ότι μια μέρα υπερασπιστήκαμε τη γη μας που μας έκλεψαν και απαιτήσαμε τα βασικά μας δικαιώματα ως ανθρώπινα όντα.

Δεν θα συγχωρήσουμε όλο τον κόσμο».

Ο φωτορεπόρτερ Belal Khaled μοιράστηκε ένα θλιβερό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram που δείχνει τον θείο της Besan να κλαίει, καθώς ερευνούσε τα πτώματα των αγαπημένων του.

Έδειξε το σώμα της Besan, καλυμμένο με ύφασμα μαζί με τη μητέρα της, τον αδερφό της Omar και τη μεγαλύτερη αδελφή Marah.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!