20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
818 Views

Συνεπώς για να μην υπάρχει προσφορά, δεν θα πρέπει να υπάρχει και ζήτηση.

Όσο δελεαστική και να ακούγεται η τιμή, όσο εύκολη και να φαίνεται η αγορά, όσο οίκτο και να νιώθει ο επισκέπτης του παζαριού για τα ζώα των πάγκων, θα πρέπει να αναλογισθεί τις επιπτώσεις μιας τέτοιου είδους αγοράς.

Η μόνη ελπίδα για την παύση πώλησης κατοικιδίων είναι η πληροφόρηση του κόσμου για τις απάνθρωπες συνθήκες μεταφοράς, περίθαλψης και διατροφής τους.

Φέτος το Πάσχα που οι αγορές θα γεμίσουν με κοτοπουλάκια και κουνελάκια, μην αγοράσετε. Καταγγείλτε και ενημερώστε.

Μην συμβαλλεις κι εσυ στην υπαρξη αυτων των εικονων.

Η αγορα ζωντανων πλασματων απο υπαιθριες αγορες, μεταφραζεται σε ασφυκτικα γεματα κλουβια με φοβισμενα, εξαντλημενα και αρρωστα ζωα.

Ενας μεγαλος αριθμος θα πεθανει κατα τη μεταφορα τους, πριν καν φτασουν στο σημειο πωλησης, απο την ταλαιπωρια και τις ακαταλληλες συνθηκες.

Τα ζωα που ειναι προς πωληση ειναι σε μεγαλο ποσοστο αρρωστα, ταλαιπωρημενα, διψασμενα και πεθαινουν μεσα σε λιγες μερες.

Οσα επιβιωσουν και καταφερουν να πωληθουν, κινδυνευουν απο την αγνοια των νεων ιδιοκτητων ως προς τις αναγκες του ειδους και αρκετα συχνα εγκαταλειπονται μετα απο μερικους μονο μηνες.

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΖΩΑ ΑΠΟ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2684872651539559/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!