27 Απριλίου, 2024

Κάτοικοι και εθελοντές διασωστες στην πυροπληκτη Παρνηθα και στην Φυλή Αττικής, αγωνίζονται να σώσουν τα ζώα τους, με τα χέρια τους, με δικά τους οχήματα, χωρίς να υπολογίζουν την αποπνικτική ατμοσφαιρα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.320 Views

Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΓΩΝΙΑ, ΤΡΟΜΟΣ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΠΟΝΟΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΟΡΓΗ.

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

Συγκλονιστικες είναι οι προσπάθειες των κατοίκων στη Φυλή, που μαζι με τους εθελοντές διασωστες καταβαλλουν υπερανθρωπες προσπάθειες να σώσουν μόνοι τους, χωρίς κρατική βοήθεια, όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα από το πύρινο μέτωπο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΕΤΡΕΧΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΜΕ ΘΥΣΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ, ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!

RESPECT!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!