24 Απριλίου, 2024

.. Και η φολα παει συννεφο… Σε ολη την Ελληνικη επικρατεια πεφτουν φολες σωρηδον.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
853 Views

Ειναι ενα απο τα αποτελεσματα της οικονομικης κρισης, η προκειται για οργανωμενο σχεδιο? Ετσι και αλλιως η σκεψη του “οσα λιγοτερα, τοσο καλυτερα” παντα επικρατουσε και φυσικα προυπηρχε της κρισης… Ποσο μαλλον τωρα.

Ποιος θελει να ασχοληθει με τα αδεσποτα οταν οι δημοι που εχουν την ευθυνη ισχυριζονται πως δεν εχουν μια και εννοειται για τροφη η περιθαλψη? Οπως και να εχει ομως προκειται για ζωντανες ψυχες και η φολα δεν αποτελει λυση.

Ειναι ενδειξη καφριλας, αλλα τι να πεις απο τη στιγμη που το ιδιο το κρατος εχει υποβαθμισει τους πολιτες του και την ιδια τους τη ζωη και στο θεμα της τροφης και στο θεμα της περιθαλψης, ποσο μαλλον για τα τετραποδα αυτου του τοπου. Αρχιζουμε να πιστευουμε οτι σε λιγο θα ριχνουν φολα και στους ανθρωπους…

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/263973076962874/?type=3&theater


Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!