Θλίψη έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος της Tamara Aid Παυλίδη που «έσβησε” ξαφνικά στα 37 της χρόνια από ανακοπή καρδιάς.
Η 37χρονη μητέρα δυο παιδιών 10 και 12 ετών, εργαζόταν μαζί με τον σύζυγο της Παύλο στο ΙΤΕ ενώ διέμεναν μόνιμα στις Μοίρες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας ‘Δια-SOS-τε τη Μεσαρά’ η ίδια είχε νιώσει κάποιες μικρές ενοχλήσεις πριν από δυο ήμερες ωστόσο πίστεψε ότι θα της περάσει.
«Η θλίψη και ο πόνος είναι μεγάλος για την αγαπητή μας Ταμάρα…που ήταν η προσωποποίηση της ζωής και του αγωνα! Ο θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια της… Συλλυπητήρια στο Παύλο και σε όλη την οικογένεια!” καταλήγει η ανακοίνωση.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=245856712922064&id=226466868194382
Η κηδεία της τελεστηκε το Σάββατο 18 Αυγουστου 2018, στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες.
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ. ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΣΑΠΙΕΝΤΖΑ: ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!