20 Απριλίου, 2024

Κανεις δεν εχει το αναστημα για να εμποδισει το οργανωμενο σχεδιο εξολοθρευσης των ζωων στη χωρα μας.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
785 Views

Καμια απολυτως κυβερνηση, κανενα κομμα, κανενας πολιτικος και κανενας ανασχηματισμος δεν προκειται να φερει την ευζωια των τετραποδων στη χωρα μας…

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ το οργανωμενο σχεδιο εξολοθρευσης των ζωων και κατ’ επεκταση των ανθρωπων…

Έχουμε απλά μια ανασύσταση συμμορίας. Για τα ζώα να περιμένετε τα χειρότερα που έρχονται προσεχώς, με εντολές από την Ε.Ε, τις οποιες εκτελουν στα τυφλα ολες οι προηγουμενες κυβερνησεις, η νυν και οι επομενες που θα σκυψουν το κεφαλι στα μεγαλα αφεντικα και θα εκτελεσουν ντιρεκτιβες που ηδη εχουν εφαρμοστει σε αλλες “πολιτισμενες” χωρες, μειωνοντας τον πληθυσμο τους με ευθανασιες πασας μορφης και ενω εχουν ηδη περασει υπογειως και κατω απο τη μυτη μας το γνωστο BSL, καταδικαζοντας τα “επικινδυνα” και “επιθετικα” ζωα, αδεσποτα και επιλεκτικα δεσποζομενα (συγκεκριμενες ρατσες), σε θανατο.

Επειδη για πολλα χρονια απογοητευομαστε απο τα ιδια και τα ιδια προσωπα και πολλες υποσχεσεις εχουμε ακουσει που ποτε δεν τις ειδαμε να πραγματοποιουνται, καλο θα ειναι να προσεχουμε τα μεγαλα λογια και τους μικρους ανθρωπους.

Γιατι τα λογια ευκολα βγαινουν προεκλογικα, εφ’ οσον τελικα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα ξαναψηφιστουν και τιποτε αλλο. Το πως θα αρπαξουν καμια ψηφο, με οποιο τροπο μπορουν και μετα μην τον ειδατε, μην τον απαντησατε.

Οι πιο πολλοι απο αυτους ειναι γνωστοι απο παρελθοντες χρονους. Οι πιο νεοι στο προσκηνιο οχι μονο ειναι αμφιβολου εμπιστοσυνης, αλλα απεδειξαν περιτρανα οτι ειναι τριχειροτεροι απο τους προηγουμενους, με τους ακρως απαραδεκτους χειρισμους τους. Γιατι οποιος εχει καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι. Οποτε κρινετε κατα βουληση τι θα κανετε και να εχετε και την ευθυνη των πραξεων σας.

Που ακουστηκε πρωθυπουργος της χωρας να τασσεται για πολλοστη φορα υπερ της γουνοποιιας και να διοριζει σαν υφυπουργο στο ΥΠΑΑΤ, βουλευτη που ευνοει τα σχεδια των γουνοποιων και κατ’ επεκταση υπερ της θανατωσης χιλιαδων γουνοφορων ζωων, στο βωμο του κερδους και της ματαιοδοξιας τους?

Που ακουστηκε κυβερνηση να ευλογει τα επικοινωνιακα τερτίπια ενός “οικολόγου” υπουργού, που προσπάθησε να επιτρέψει τις τελετουργικες σφαγές ζώων και από την επόμενη που θα εκλεγοταν θα απαγόρευε την αιχμαλωσία κητωδων στην χώρα μας?

Που ακουστηκε κυβέρνηση να γινεται ρεζιλι των σκυλιων, οταν ακολούθησε φοροεισπρακτική λογική (της έχει γίνει συνήθειο άλλωστε), καθώς αύξανε το λογαριασμό για τους κηδεμονες των ζώων, που αντί να ανταμειφθούν για τα φιλοζωικά τους αισθήματα, επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο από τα προβλεπόμενα μέτρα και τιμωρούνται?

Που ακουστηκε κυβερνηση να μεταφερει όλο το βάρος της εφαρμογής του νόμου στους Δήμους- δημιους, χωρίς να προσφέρει τα ανάλογα “εργαλεία” και συνεπώς με αβέβαια αποτελέσματα, καθώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις αδυναμίες της τοπικής αυτοδιοίκησης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε πόρους αλλά και σε ότι αφορά στην κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή? Οι Δήμοι πολύ δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.

Που ακουστηκε κυβερνηση που υποστηριζει οτι οποιος φιλοζωος εθελοντης η πολιτης παραβιάσει το νόμο και περιθάλπει, ή φιλοξενεί, ή διασώζει και βρίσκει οικογένεια στα αδέσποτα, τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο από 5 ως 15 χιλιάδες ευρώ και με ποινή φυλάκισης ενός έτους. Θεωρείται παράνομος έμπορος. Αυτό και μόνο του σε γεμίζει αγανάκτηση.

Μας καίγεται το μυαλό αν καποιες κρατικες ΜΚΟ και ατομα που τις διοικουν, οπως και αυτοι που επιρρεαζονται η προσκεινται στο περιβαλλον τους, βρίσκουν σε αυτα τα εχθροζωικα εκτρωματα “καλά σημεία” και τα εφαρμοζουν, βαση εγκυκλιων που προσφατα εκδοθηκαν απο το ΥΠΑΑΤ!!!

Μόνο με κομματικές παρωπίδες, ή έτσι τουλάχιστον φαίνεται, μπορείς να βρείς θετικό ένα νομοσχέδιο που στο 80% είναι παράλογο και αντίθετο προς κάθε πραγματικο φιλόζωο που δεν κανει διακρισεις και αγαπα ολα τα ζωα ανεξαιρετως!

Αρρωστα μυαλα και επικινδυνα ατομα διαχειριζονται τον ζωοφιλικο χωρο και συνεργαζονται με τις αρχες, για να διαμοιραζονται τα κονδυλια της Ε.Ε. και να στελνουν τα αδεσποτα στα θυμαρακια.

Εμεις σαν κινημα παντως εχουμε δηλωσει και θα συνεχισουμε ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ, γιατι εχουμε την αισθηση οτι δεν μπορουμε να δουμε κατι καλο, οταν ολα στηριζονται σε ενα οργανωμενο σχεδιο εξολοθρευσης των ζωων και κατ’ επεκταση των ανθρωπων, το οποιο ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2317184414975053/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!