29 Απριλίου, 2024

Κανεις δεν ειναι σε θεση να γνωριζει το τι μπορει να κανει καποιος για τα ζωα, οταν αυτο γινεται με ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
786 Views

Υπαρχουν τοσοι πολλοι φιλοζωοι, οι οποιοι με υπερμετρη προσπαθεια, σχεδον μονοι τους τις πιο πολλες φορες κανουν πραγματα για τα ζωα, τα οποια δεν περνουν απο το μυαλο σας.

Στην ουσια ειναι ΑΦΑΝΕΙΣ και ετσι θελουν να παραμεινουν, γιατι αυτο που κανουν πραγματικα το πιστευουν και δεν τους ενδιαφερει τιποτα απολυτως απο αυτο που θελουν μερικοι να κανουν. Να προβαλλονται, να κοκορευονται οτι κατι γινεται, ενω δεν ειμαστε ουτε και εμεις σε θεση να γνωριζουμε αν αυτα που λενε ειναι αληθεια.

Ολα γινονται απο τις τσεπες τους, απο το χρονο που μπορει να διαθετουν, ενω στην ουσια μπορει να μην τους περισσευει χρονος και χρημα και ομως με μεγαλη υπομονη και επιμονη στο σκοπο τους.

Χαιρομαστε πραγματικα που γνωρισαμε τετοιους ανθρωπους, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ θα τους λεγαμε, που κανουν αυτο που κανουν, οπως επισης και τους εθελοντες που απο αυτους βγαινει ολη η δουλεια στα ζωοφιλικα περιστατικα.

Εμεις αυτους αναγνωριζουμε και γι’ αυτους θα μιλαμε απο εδω και περα, οπως επισης και για τα φιλοζωικα σωματεια που αποδεδειγμενα κανουν δουλεια. Για τιποτα και για κανεναν αλλο.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/577491482277697/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!