28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
379 Views

Γιατί? Γιατί δεν τους αξιζει να είναι αδέσποτα… Και μπράβο που υπάρχει ακόμα ανθρωπιά σ’ αυτούς που ασχολουνται… Και να μην ασχοληστε και εσείς επίσης με άτομα που κάνουν αυτήν την ερωτήση… Γιατί δεν τους αξιζει η προσοχή σας, μιας και είναι τόσο σκληροί και βγάζουν κακία και μίσος.

Ασχολούμαστε με όσα έχουν την ανάγκη μας, επειδή εμείς έχουμε τόση αγάπη στην καρδιά μας που φτάνει και περισσεύει για όλους και ειδικά με τα αδέσποτα ,επειδή αυτά υποφέρουν περισσότερο, μιας και περνούν ίσως και μέρες πεινασμένα, διψασμένα, εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και σε κάθε άλλου είδους κίνδυνο και αρκετές φορές χτυπημένα και άρρωστα, οπότε εξαρτώνται άμεσα μόνο από τον άνθρωπο, δηλαδή από μας!!!

Τα αδεσποτα αξιζουν χιλιαδες φορες περισσοτερο απο αυτους… Και αλλωστε η σωτηρια της ψυχης ειναι πολυ μεγαλο πραγμα… Και οποιος καταλαβε… καταλαβε…

Οσοι δεν το καταλαβαινουν, δεν εχουν ψυχη. Βαριουνται και που ζουν. Εμεις οι “αλλοι” ομως συνεχιζουμε δυνατα !!!

Γιατί εχουμε ανθρωπιά που στάζει απο ευγένεια, ευαισθησία, ΑΓΑΠΗ και αλλα ομορφα!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2234503709909791

 

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!