27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
745 Views

Της σήψης, της θρασύτητας, της αυθάδειας, της αναίδειας, του εκφυλισμου, της κατάντιας, της κατρακύλας, της κατάπτωσης, του κατήφορου, του ξεπεσμου, της αλαζονείας, της αυτοπροβολής, της ύβρεος, της αισχρότητας, της ανηθικότητας, της ξετσιπωσιάς, της παλιανθρωπιάς, της κακοήθειας, της αθλιότητας, της αναισχυντίας, της ξεδιαντροπιάς, της φαυλότητας, της ελεεινότητας, της αχρειότητας, της κακομοιριάς, της μιζέριας, της πρόκλησης, της σιχαμάρας, της απέχθειας, της αηδίας, της προστυχιάς, του εκμαυλισμού, της διαφθοράς, της εξαθλίωσης του λαου τετραποδων και δίποδων αγνων φιλοζωων…

Με λίγα λόγια, η ξεφτίλα των σκουπιδιών της επαγγελματικής πολιτικο-ζωα-φιλιας, που μαζί με τα Μ.Μ.Α. -Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης- αποτελούν το ναζιστικο, γενοκτονικο παρακρατος, των συγχρονων Φυρερ του Γκαιμπελισμου!!!

Παρακρατος-παραφιλοζωοι-παρατρεχάμενοι, με τη συνεργεία των κ@λοπετσωμενων, κατακιτρινων ΜΜΕ, κατασκευάζουν-διοχετευουν αμφισβητούμενες κακοποιήσεις ζώων στο διαδίκτυο.

Όσοι περνούν τις πύλες των Μεγάρων, των Υπουργείων και των Κομαντατουρ, είναι Ναζί, συμμοριτες, εγκληματιες, με τις πλάτες και τη βουλα του κράτους και του παραδικαστικου κυκλωματος και βρίσκονται σε εντεταλμενη, εμμισθη υπηρεσία.

Παρα-Κρατική, “φιλοζωικη” δικτατορία.

Γιάφκες δημιων-τραστ- ΜΚΟ συμφερόντων, κυκλώματα, μαύρο χρήμα, στις πλάτες των ταλαιπωρων ζώων.

Έχουν συνηθίσει, εθιστεί, κάτι εγκληματίες παραφιλοζωοι στην χωρα μας, ελλείψει αντιδρασεως, να παίρνουν θέσεις ακραίες ενάντια στα Ζωα.

Ας πει κάποιος στους φυρερ της παραφιλοζωιας, που το παίζουν αρχηγοι, ότι πριν γράφουν κάτι δημόσια,
είναι πολλοί, πάρα πολλοί οι αγνοι φιλόζωοι, που κάνουν έργο υπερ ολων των ζώων, με ιδιωτικη πρωτοβουλία και από τις δικές τους τσέπες.

Απλά δεν το κάνουν βούκινο, δεν αυτοπροβαλλονται και δεν το διατυμπανιζουν.

Το μόνο που κάνετε είναι να πουλάτε εργολαβίες, να τρώτε με χρυσά κουταλια και να αποδεκατιζετε τα ζώα.

Φτου σας, ξεφτιλισμενοι προδότες, που θελει η αφεντομουτσουναρα σας και Μεγαρα…

Αντε… αγαπηθειτε με τον… παιδαρο…

Φτάνει πια!!!

Να σπάσει το απόστημα τώρα!!!

Κατω η χουντα των καρεκλοκενταυρων, που αρχουν και αρ@ιδευουν στον παρα-ζωα-φιλικο χωρο!!!

Γκρεμιστε τους από το ματωμένο θρόνο τους!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!