29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
81 Views

Ροδος 2021… Οποιοι λένε ότι ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, εγώ έχω να πω ότι θρηνήσαμε και συνεχίζουμε να θρηνουμε θύματα, κύριοι…

Ενα σωρό ελάφια που ζουν στα δάση… Αυτά τα ζώα της φάρμας που υπήρχαν εκεί, που δεν τα κατάφεραν όλα και επίσης ένα σωρό αγριοκάτσικα, χελώνες, αλεπούδες, πουλιά κτλ είστε Μ…. Το λιγότερο όσοι λέτε ότι δεν θρηνουμε θύματα.

Ιωάννα Στριγγαρη

“Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα”. Ποσες φορές θα επαναληφθεί αυτή η φράση πια!!!

Νοιωθουμε θλιψη, ντροπη και απεραντο θυμο, που για να θεωρείσαι θύμα πυρκαγιάς πρέπει να ανήκεις στο ανθρώπινο είδος…

Ποσο αδικο να θεωρείται η δική τους απωλεια ασήμαντη…

Όλοι ισοι είμαστε σε αυτο τον πλανήτη και μόλις ο άνθρωπος καταλάβει ότι δεν ειναι ανωτερος και κυρίαρχος, θα είναι πολυ αργά…

Οταν θα εχει καει και το τελευταιο δεντρο, οταν θα εχει μολυνθει και το τελευταιο ποταμι, οταν θα εχει ψαρευτει και το τελευταιο ψαρι, τοτε ο ανθρωπος θα καταλαβει οτι τα χρηματα δεν τρωγονται.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!