27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
303 Views

Το τέλειο έγκλημα… Κανένας ένοχος… Όλοι στη Βουλή συνυπευθυνοι…

Το δράμα είναι διαχρονικό. Παίζεται από όλες τις κυβερνήσεις, εναντίον της χώρας και των πολιτών της.

Το αποτελεσμα είναι καταστροφικό από κάθε άποψη.

Τα δάση όπως οι Σκουριές και ο Ερημίτης θα χαθούν. Τα νερά θα συνεχίσουν να δηλητηριάζονται, και οι βουνοκορφές θα γεμίσουν ανεμογεννήτριες που δεν θα συντηρούνται, είναι πολύ περισσότερες απ’ όσες χρειαζόμαστε, και δεν ανακυκλώνονται.

Σκουπιδότοπος θα γίνει το περιβάλλον και οι ζώνες Natura θα εξαφανιστούν. Το ίδιο και οι θάλασσες και οι ακτές, ό,τι δεν μολυνθεί θα “αναπτυχθεί” και η πολεοδομία θα είναι διακοσμητική (βασικά είναι ήδη).

Είτε για “επενδύσεις”, είτε για τον Τουρισμό, ό,τι ξέρουμε σαν προστατευμένο και εθνική περιουσία θα καταστραφεί, θα ξεζουμιστεί.

Εκεί το πάνε. Γιατί? Γιατί είναι καθάρματα, μην το ψάχνεις. Είναι κυνικά καθάρματα, μαφιόζοι, διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι.

Πουλάνε τη χώρα εν’ μέσω “ίου” και σκιώδους κοινοβουλίου… Το αφήγημα μετά θα είναι ότι έφεραν την ανάπτυξη…

Όλα αυτά, όσο μας έχουν φυλακισμένους μέσα στα σπίτια μας… Θα μπορούσε να συμβαίνει στον τόπο του καθενός…

Αυτό που στην ουσία είναι τροφή για σκέψη, είναι η έλλειψη ήθους, επιχειρηματολογίας, η οποία να προκαλείται από ακλόνητες κοινές αξίες κατ’ ελάχιστο και όραμα γι’ αυτή την σύνθεση της Βουλής και την πλειοψηφία που αποφασίζει σε βάρος – κατά κύριο λόγο – του συμφέροντος αυτής της χώρας.

Γιατί η περιβαλλοντική ευαισθησία δεν μετατρέπεται σε συνείδηση, ώστε να αποτελεί κοινή αξία.

Γιατί τα προσωρινά και άμεσα έσοδα, υπερτερούν του κόστους καταστροφής της περιοχής.

Γιατί η εφαρμογή του καπιταλισμού από την κυβέρνηση, εξυπηρετεί τους στόχους επανεκλογής της και τους στόχους που αξιολογούν ότι τα έσοδα είναι καλά απ’ όπου κι αν προέρχονται και όσο κι αν κοστίζουν μακροπρόθεσμα.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!