28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
775 Views

Δεν περνουν Χριστουγεννα, δεν περνα παραμονη Πρωτοχρονιας, δεν περνάει Πάσχα, χωρίς να υπάρχουν θύματα τραυματισμών, ανήλικων παιδιων και μεγάλων, από τα αυτοσχέδια βεγγαλικά και κροτίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα παρά τους “ελέγχους”;;; της αστυνομίας.

Ας το σκεφτούν καλύτερα όσοι έχουν προμηθευτεί, ή έχουν φτιάξει αυτοσχέδια, να μην τα χρησιμοποιήσουν, γιατί εκτός του κινδύνου σοβαρών τραυματισμών, υπάρχουν και τα αθώα πλάσματα της φύσης και των ζωων της αστικής και άγριας πανίδας, που τρομάζουν από τις λάμψεις και τον δυνατό θόρυβο που προκαλούν.

Το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ διαχρονικά ζητούσε και ζητά, όπως αυτή η ξενόφερτη κατάσταση με την ρίψη πυροτεχνημάτων, ή βεγγαλικών, δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Για τον λόγο αυτό είχαμε εισηγηθεί προς το κράτος κατ’ επανάληψη, όπως επιτέλους ρυθμίσουν αυτό το θέμα νομοτεχνικά, για να σταματήσουν οι διάφοροι σε κάθε περίπτωση να πετουν πυροτεχνήματα-βεγγαλικά- κροτιδες καθε ειδους.

Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα ΑΜΕΑ-αυτιστικά παιδιά, ( τα οποία έχουν βίαιη αντίδραση και δυσκολεύονται να αντιληφθούν το τι συμβαίνει), τους ηλικιωμένους, αλλά και για τα ίδια τα κατοικίδια, τα ζώα μας, μέλη των οικογενειών μας, τα αδέσποτα και τα πουλιά.

Η αναστάτωση πλέον είναι μια πραγματικότητα και σίγουρα οι πλειοψηφία των πολιτών δεν ανέχεται πλέον αυτή την κατάσταση, η οποία έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Καλούμε την κυβέρνηση, την αστυνομία και τα τμήματα των Υπηρεσιων που είναι αρμόδιες, να βρουν άμεσες λύσεις.

Το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ προτίθεται ξανά να θέσει το θέμα στην κυβέρνηση, αλλά και στα αρμόδια υπουργεία.

Πρέπει και επιβάλλεται να τροχοδρομηθούν διαδικασίες, αλλαγή νομοθεσίας, ή και τα οποιαδήποτε άλλα μέτρα, για να σταματήσει πλέον αυτή η ασυδοσία.

Καλό Πάσχα και να είναι αναίμακτο και χωρίς πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Η αγάπη αυτές τις ημέρες πρέπει και επιβάλλεται να εκφράζεται όπως αυτή της αξίζει και όχι το αντίθετο.

Σεβαστείτε ανθρώπους, ζώα και περιβάλλον, αλλά και τους εαυτούς σας.

Είναι παράνομο, είναι επικίνδυνο, είναι ΚΑΦΡΙΛΑ!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!