29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
529 Views

Τα προβληματα του ζωοφιλικου χωρου ως γνωστον, εδω και παρα πολλα χρονια ειναι ατελειωτα και αλυτα και απορει κανεις πως δεν εχουν λυθει.

Οχι οτι δεν εγιναν καποια πραγματα, αλλα γενικα τα ζητηματα και τα αιτηματα κινουνται με ρυθμο μικροτερο και απο της χελωνας. Αυτο γινεται για πολλους λογους. Αλλα ας σταθουμε στα αιτηματα.

Κατα καιρους, διαφορα πραγματα που δεν αιτουνται ειναι του τωρα, αλλα υπηρξαν και απο πριν.

Το οχι ζωα στα pet shop, το θεμα της ποινης οποιου κακοποιει ενα ζωο, το θεμα της ευαισθητοποιησης του κοσμου, δεν τα ακουμε τωρα. Εχουν ειπωθει πριν απο πολλα πολλα χρονια και εμεις ακομα τα ζηταμε. Δεν θα επρεπε καποιο απο αυτα να ειχε τακτοποιηθει?…

… Και δεν ειναι μονο αυτο… Αυτα δεν τακτοποιηθηκαν απο παλια και βεβαια συνεχιζουν να προκυπτουν και αλλα. Το θεμα της Αστυνομιας Ζωων, πολλες φορες το εχουμε θιξει ως προς την αιτηση του, αλλα και ως την εφαρμογη του. Γιατι πιστευουμε οτι θα αποτελεσει τον συγχρονο μπογια και βεβαια θα το δειτε και εσεις, εφ’ οσον εφαρμοστει.

Ζητουσαμε και ζηταμε να υπαρχουν ποινες, τις οποιες η πολιτεια τις δινει με το σταγονομετρο. Δεν θα ηταν καλυτερο να επιμεινουμε απο την αρχη και με σοβαροτητα το πλημμελημα να γινει κακουργημα? Αφου εμεις ετσι το θεωρουμε.

Αιτουμαστε να γινουν απο τους δημους προγραμματα και καταφυγια προσωρινης φιλοξενιας, αποθεραπειας και υιοθεσιας για τα ζωα, ενω ολοι ξερουμε οτι πραγμα το οποιο ο νομος και περιειχε και περιεχει, ποτε δεν υλοποιηθηκε και ποτε δεν εφαρμοστηκε και τα περισσοτερα καταφυγια καταληγουν να γινονται ασυλα της ντροπης.

Αιτουμαστε ακομα και την αναθεωρηση του Συνταγματος, για το συγκεκριμενο φιλοζωικο θεμα. Αλλα αναρωτηθειτε: Ποιου Συνταγματος? Αυτου που εχει παραγκωνιστει και συνεχεια ακουμε για αντισυνταγματικα πραγματα?…

… Και δεν αιτουμαστε για τις δηλητηριασεις, για τα ηδη υπαρχοντα ασυλα της ντροπης, για τις ευθανασιες που ηδη γινονται και γι’ αυτες που θα γινουν ακομα περισσοτερες ετσι οπως παμε. Γι’ αυτα τα θεματα κουβεντα… Μωκο.

Να μην μιλησουμε για το ποσα ζωα χανονται μαζικα μεσω pet trafficking με αγνωστη τυχη, πολλες φορες προφασιζομενοι οτι αιτια ειναι οι δηλητηριασεις οι ιδιες και φυσικα οι κακοποιησεις.

Η λογικη του παραλογου στο τι ζητα κανεις, στο αν το ζηταει, η το προφασιζεται σε λογο, για να γινει κατι αλλο και ενας ολοκληρος μηχανισμος που δουλευει μεθοδικα εδω και χρονια για ολη αυτη την κατασταση… Και να ανακυκλωνεται και να λειτουργει, να διαιωνιζονται τα προβληματα, για να εχουμε κατι να λεμε και η ιστορια συνεχιζεται.

Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. Γιατι αν δεν εισαι σοβαρος, κανεις δεν θα σε παρει στα σοβαρα και δεν θα λυνονται και τα προβληματα σου.

Σοβαροτητα λοιπον και τιποτε αλλο. Μας λειπει η σοβαροτητα… Οταν την αποκτησουμε, τοτε ισως να δουμε καποια αλλα πραγματα. Οσο δεν υπαρχει, χανεται και η ελπιδα.-

Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει…Τα προβληματα του ζωοφιλικου χωρου ως γνωστον, εδω και παρα πολλα χρονια ειναι ατελειωτα…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Mittwoch, 24. September 2014

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!