29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
371 Views

Ημέρα θλίψης και οδύνης, για την καταστροφή στο Μάτι και τον άδικο χαμό 102 συνανθρώπων μας, οπως και χιλιαδων ζωων της αστικης και αγριας πανιδας…

Υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε τις τραγικές εκείνες στιγμές??? Τότε που ψάχναμε τα δύο κοριτσάκια? Τον πατέρα με τα δύο παιδιά? Τα χιλιαδες ζωακια, κατοικιδια και αδεσποτα, μεσω αγγελιων και αμετρητων εκκλησεων των κηδεμονων και των εθελοντων που τα εψαχναν απεγνωσμενα, ζητωντας την οποιαδηποτε πληροφορια μεσα στο διαδικτυο?

…Και σαν να μην έφθανε ο αφόρητος ψυχικός πόνος όλων εκείνων που έζησαν τον εφιάλτη και έχασαν δικούς τους ανθρώπους στην πύρινη κόλαση, συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας απίστευτες καταγγελίες, που γεμίζουν θλίψη και απογοήτευση κάθε σκεπτόμενο πολίτη.

Όλα τα σκάνδαλα πρέπει να βγουν στην φόρα.
Όσο ηχηρά και να ειναι τα ονόματα αυτών που φταίνε.

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι και να τιμωρηθούν αυστηρά από την δικαιοσύνη.

Απο την αλλη πλευρά και ο λαός πρεπει να καταλάβει επιτέλους ότι η προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης πρέπει να εχει απόλυτη προτεραιότητα.

Οι μαύρες επέτειοι έχουν νόημα μόνο όταν βλέπουμε οτι μετά από ένα τραγικό γεγονός κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Στην παρούσα περίπτωση, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις για να μειωθούν οι πιθανότητες επανάληψης τέτοιων φαινομένων.

Ευχομαστε μέσα από την καρδιά μας, κουράγιο και ψυχική δύναμη στους οικείους των συνανθρώπων μας , οπως και στους φιλοζωους που εχασαν τετραποδα μελη της οικογενειας τους. Στους εθελοντες, που με κινδυνο της ζωης τους και μεσα στις φλογες και στα καμενα, πασχησαν για να σωσουν ανθρωπινα και αλλα πλασματα του ζωικου βασιλειου. Τα περισσοτερα δυστυχως είχαν ένα τόσο άδικο και τραγικό τέλος στη ζωή τους.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Μαύρη επέτειος δυο χρονων… Να μην ξεχασουμε ποτε εκεινη την ημερα… Ματι 23-7-2018 Ημέρα θλίψης και οδύνης, για την…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Donnerstag, 23. Juli 2020

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!