19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
482 Views

Επιτρέπεται να μην αγαπάς τα ζώα… Απαγορεύεται δια νομου να τα κακοποιεις, να τα δηλητηριαζεις και να τους αφαιρεις τη ζωη με οποιονδηποτε τροπο…

Δεν σου ζήτησε ποτέ κανείς να αγαπήσεις τα ζώα. Δικαίωμα σου να απομακρύνεσαι, να τσιρίζεις και να τρέμεις όταν σε πλησιάζουν. Σε προειδοποιουμε μονάχα μην τα σκοτώνεις. Γιατι αργα η γρηγορα θα υποστεις τις συνεπειες απο τις εγκληματικες σου ενεργειες σε βαρος τους.

Αν του φωνάξεις, θα φύγει μακριά και θα είσαι ασφαλής. Αν το πλησιάσεις με αγάπη θα έρθει κοντά σου και θα περάσεις τις πιο ωραίες στιγμές παίζοντας μαζί του. Αν το ταϊσεις το έχεις κερδίσει για μια ζωή. Σαν τον άνθρωπο κι αυτό αγάπη και φροντίδα ζητάει.

Δεν μπορούν μόνα τους και μας έχουν ανάγκη! Βάλε έξω από την πόρτα σου ένα μπολ με νερό. Ανθρωπιά δείξε και σε εκείνα. Γεμίζει η καρδιά με αυτή. Μην είσαι από εκείνους που δεν έχουν μεσα τους λίγη.

Από ποιον παίρνεις το δικαίωμα να αφαιρέσεις μια ψυχή? Είμαστε εκείνοι που κάθε φορά που συναντουμε σκυλί, το πλησιάζουμε, το κοιταμε στα μάτια και του λέμε πως είναι το πιο όμορφο πλάσμα. Του ζητάμε να έρθει μαζί μας αν θέλει και ούτε κατά διάνοια δε θα επιτρέψουμε σε κάποιον να του φωνάξει να φύγει.

Ναι, χρειάζομαστε το χρόνο μας μαζί του, για να βεβαιωθουμε πως μας έχει συμπαθήσει και θα δεχτεί να το χαϊδέψουμε. Είμαστε εκείνοι που όταν βλέπουμε κάποιο να έρχεται πάνω μας θα του συμπεριφερθουμε με ηρεμο τροπο και όταν αρχίσει τα παιχνίδια, δεν θα θέλουμε να φύγουμε.

Είμαστε εκείνοι που νιώθουμε γεμάτοι με αυτό.

Μην το πλησιάζεις, μην το χαϊδεύεις και μην του μιλάς, αν δεν θελεις… Αλλά το σημαντικότερο… ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ.

Το ιδιο ισχυει για τις γατες και ολα τα ζωα της αστικης πανιδας, που ειναι συγκατοικοι μας σε αυτον τον τοπο.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1898766490150183

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!