Αυτο συμβαινει μονο σε οσους ανθρωπους εχουν αναγκη να αγαπησουν και να προσφερουν κατι και παραπανω απο τις φυσιολογικες συνθηκες. Τετοιοι ανθρωποι υιοθετουν παιδια και ζωα που τα φροντιζουν και τα αγαπουν σε που μεγαλο βαθμο.
Ολοι μπορουμε να το κανουμε. Ειναι η αποφαση σταθμος που θ’ αλλαξει την ζωη σου για παντα.
Γι’ αυτο μην αγοραζετε ζωακια. Υιοθετηστε τα ηδη υπαρχοντα αδεσποτα και οσο μπορειτε στειρωστε αδεσποτα, για να μην αναπαραγονται και αυξανεται ο πληθυσμος τους.
Τα λεφτα που θα μπορουσες να διαθεσεις για ν’ αγορασεις ενα ζωο, διεθεσε τα σε στειρωσεις. Μην ξεχνατε, για οσους θελουν ζωο ρατσας, υπαρχουν πολλα τετοια στα διαφορα καταφυγια. Απ’ ολα εχει ο μπαξες… Αρκει να εχεις την διαθεση να ψαξεις.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Ολη Η Ελλαδα Ενα Κελλι Για Τα Αδεσποτα
“Μια Και Μονη Προειδοποιηση”- Όταν η τρομοκρατία απέναντι στα αδέσποτα, γίνεται δημόσια απειλή
Δονουσα: Οι Γατες Που Επεζησαν Του Βασανιστηριου, Τωρα Πετιουνται Στην Ερημια, Για Να Μη “Χαλανε” Την Τουριστικη Εικονα