27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
1.205 Views

Πογκρόμ Μαζικής Εξόντωσης Εναντίον Των Αγριόχοιρων! Αποδεκατισμός τους Με Τοα Πρόσχημα Και Της Αφρικανικής Πανώλης Ακόμη Και Εντός Προστατευόμενων Καταφυγίων Άγριας Ζωής.

Η Υπουργική Απόφαση του 2019 Περιελαμβανε Συνεργεία Δίωξης και Κυνηγιού Εξόντωσης Αγριόχοιρων, Αγαροπωλησία Θηρευμένων Αγριόχοιρων.

Χωρίς Κανέναν Ενδοιασμό και το 2024 τα ναζιστικά-γενοκτονικα υπουργεια, Παραδίδουν εκτός από τα ζώα της αστικής πανιδας σε εγκληματικες συμμοριες ευθανατοδολοφονιων και Τα Άγρια Ζώα Προς Θάνατο, Στα Χέρια Των Κυνηγών!

Θα Σκοτώσουν Προληπτικά και παλι Τα Αγριογούρουνα, κυρίως τις Μάνες που κυοφορουν, ακόμα και τα παιδια τους, Για Να Προστατεύσουν Τη Βιομηχανία Εκμετάλλευσης Των Χοίρων!!!

Να Μην Περάσει Η Αφρικανική Πανώλη Εκεί Και Πεθάνουν Τα Γουρούνια Και Έχουν Οικονομικές Απώλειες!

Αίσχος!!!

Το 2019 Οι Κτηνίατροι Των Δημόσιων Κρατικών Υπηρεσιών, ισχυριστηκαν Ότι Πρόβλημα Για Τους Ανθρώπους Ή Άλλα Ζώα Δεν Υπάρχει Με Την Αφρικανική Πανώλη Ακόμη Και Η Κατανάλωση Κρέατος Από Άρρωστο Γουρούνι!

Το Πρόβλημα Είναι Τα Κέρδη Των Βιομηχανιών Και Η Θνησιμότητα Των Εκτρεφόμενων Χοίρων, Που Αγγίζει Το 100%!

Καταλάβατε;;;!!!

…Και Τα Άγριογούρουνα Στο Εκτελεστικό Απόσπασμα Των Κυνηγών Και Των Συνεργείων Δίωξης Και Εκκαθάρισης!!!

…Και Χαράς Ευαγγέλια Για Τους Κυνηγούς Που Θα Μοσχοπουλάνε Στις Ταβέρνες και Εστιατόρια Το Κρέας Από Τα Καημένα Αγριογούρουνα, Που Δεν Θα Έχει Και Κόστος Εκτροφής!

Ντροπή Και Αίσχος!!!

Απόσπασμα Δηλώσεων Κτηνιάτρων Της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Που Αναφέρει Επακριβώς Τι Συμβαίνει Με Την Αφρικανική Πανώλη το 2019!

Απαράδεκτες Υπουργικες Απόφασεις, Που Ακολούθησαν Τη Ρυθμιστική Θήρας 2019-2010, Όπου Επέτρεψαν Το Κυνήγι Των Αγριόχοιρων Χωρίς Κανέναν Περιορισμό Στο Όριο Κάρπωσης Θηρεύσιμων Αγριογούρουνων, Με Το Πρόσχημα Του Υπερπληθυσμού Και Τώρα Και Εξ’ Αφορμής Της Αφρικανικής Πανώλης Χοίρων Των Κρουσμάτων Σε Γειτονικές Χώρες!

Χωρίς Καν Προληπτικά Μέτρα, Χωρίς Ενδείξεις Ή Ελέγχους Για Τυχόν Άρρωστα Άγρια Ζώα, Αποφασίζουν Με Απαράδεκτες Υπουργικες Απόφασεις Για Τη Μαζική Εξόντωση Των Αγριόχοιρων, Παραδίδοντας Τη Μοίρα Και Τη Ζωή Τους Στα Χέρια Των Κυνηγών, βασιζομενοι σε ενα υποτειθεμενο κρουσμα!

Υπουργείο Περιβάλλοντος -Απόφαση για τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποτροπή της εισόδου της αφρικανικής πανώλης των χοίρων στη χώρα μας το 2019

Απόφαση για τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποτροπή της εισόδου της αφρικανικής πανώλης των χοίρων στη χώρα μας

Ενίσχυση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας με 255.000 ευρώ για την αφρικανική πανώλη των χοίρων

Ενίσχυση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας με 255.000 ευρώ για την αφρικανική πανώλη των χοίρων

Τροποποίηση εγκυκλίου 2024

https://www.minagric.gr/for-farmer-2/egkatastaseis/ktinotrofikesegatastaseis/1126-asthenxoiron?fbclid=IwAR0hBHE4B8-1AH2vkeQAwIDooq_m9ZrPeqdqInModN6cQsBVXnuOCxrFbl8_aem_AUJ9uKcewXbvLjl3U12NLGp5ZKI82pU7K58r3x0_sebIhmxDNxlnLzY3Sx9iRi_FIwSRZCP4bvj8zlosm9xoFoCF

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Οι Υπουργικες Αποφασεις και οι τροποποιήσεις εγκυκλιων, Είναι Νομικά Έωλες!

Προληπτικό Μέτρο Δεν Είναι Οι Διώξεις Και Οι Θανατώσεις Των Άγριων Ή Και Ημίαιμων Χοίρων, Χωρίς Ελέγχους, Χωρίς Να Υπάρχουν Πληθυσμοί Που Νοσούν Στην Ελλάδα!

Μιλάμε Για Πραγματικό Πογκρόμ Των Άγριων Ζώων!

Με Πρόσχημα Των Υπερπληθυσμό Και Τα Περιστατικά Σε Γειτονικές Χώρες Της Αφρικανικής Πανώλης Των Χοίρων, Χωρίς Καν Τεκμηριωμένα Στοιχεία!

Με Το Ίδιο Αυθαίρετο Και Έκνομο Σκεπτικό Και Για Την Γρίπη Των Πτηνών Θα Έπρεπε Να Αποδεκατίσουν Χωρίς Να Νοσούν Ότι Πτηνό Ιδιωτών, Εταιρειών Υπήρχε!

Τα ναζιστικα υπουργεια Ακολουθουν ξεκαθαρα Τη Γραμμή Και Ικανοποιουν Τα Αιτήματα Των Κυνηγών!

Ολα τα σωματεια, Όλες Οι οργανώσεις Προστασίας Των Ζώων, όλοι οι φιλοζωοι πολίτες, Θα Πρέπει Να Προσφύγουν Ενάντια Αυτής Της Επαίσχυντης τροποποίησης εγκυκλίου, οποιας Υπουργικής Απόφασης Και Να Ανακόψουν Την Πορεία των γενοκτονων Που Δίνουν Δείγματα Γραφής Σε Συνεργασία Με Το Κυνηγετικό Λόμπι Για Το Τι Θα Επακολουθήσει!

Είμαστε χιλιαδες Πολίτες Σε Αυτό Το ΚΙΝΗΜΑ, Που Προστατεύουμε Τα Ζώα Και Δίνουμε Καθημερινά Αγώνα Για Αυτά Και Είμαστε Η Φωνή Τους!

Ενάντια Σε Ένα Κράτος Που Θέλει Να Εξυπηρετεί Μόνο Τις Συντεχνίες, Εις Βάρος Της Ζωής Των Ζώων Και Της Δικής Μας Βούλησης Ως φιλοζωοι, Να Τα Προστατεύουμε Όπως Ορίζεται Ρητώς Και Από Την Υποχρέωσή Μας Εκ Του Συντάγματος Άρθρο 24 Προστασία Περιβάλλοντος (Φύση Και Ζώα)

Πάμε Όλοι Μαζί Να Τους Δείξουμε Ότι Είμαστε Δυνατοί Και Τα Ζώα Δεν Είναι Μόνα Τους Και Ότι Τα Ζώα Δεν Ανήκουν Σε Κανέναν Υπουργό, Που Θεωρεί Ότι Με Σχέδια Νόμου Και Υπουργικές Αποφάσεις Θα Αποφασίζει Για Τη Ζωή Και Το Θάνατο Των Ζώων!

Ηδη εχει ανοιχτει διαπλατα ο Δρόμος Για Τα Χειρότερα Που Θα Έλθουν Για Τα Ζώα Όχι Μόνο Τα Άγρια, Με Τέτοιες Υπουργικές Αποφάσεις, Ώστε Να Ακολουθήσουν Κι Άλλες Αντίστοιχες Για Τις Ευθανατοδολοφονίες Των Ζώων Συντροφίας Και Δη Των Αδέσποτων/αστεγων.

Έχουμε Καθήκον Να Αντιδράσουμε Άμεσαααααα!!!

Όλοι Μαζί Μπορούμε Να Στείλουμε Ένα Ηχηρό Μήνυμα Εναντίωσης Μας Ενάντια Στην Επικείμενη Γενοκτονία Των Αγριόχοιρων, Με Συνεργούς για άλλη μια φορα Τους Κυνηγούς!

Παρακαλούμε, Όσοι Ενδιαφέρονται Πραγματικά Για Την Προστασία Του Περιβάλλοντος Και Τα Άγρια Ζώα, Ας Κοινοποιήσουν Και Ας Στείλουν Τη Διαμαρτυρία Τους!

Το Ζήτημα Είναι Πολύ Σοβαρό!

Ανοίγει Ο Ασκός Του Αιόλου Με Την Ίδια Ευκολία Με Παράνομες Υπουργικές Αποφάσεις, Να Αποδεκατίσουν εκτός από τα ζώα αστικής πανιδας Και Άλλα Άγρια Είδη, οπως Αλεπούδες, Λύκους, Αρκούδες κ.α. Που Ετοιμάζουν εγκληματικές ενεργειες, με χρηματικη αμοιβη, προσκομιζοντας τα κεφάλια και τα πόδια των ατυχων πλασματων.

Για Αυτά Τα Αθώα Ζώα Που Δεν Φταίνε Σε Τίποτα!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΩΝ!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!