26 Απριλίου, 2024

Να σπασει η συνομωσία της σιωπής… Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν ανακαλύψουμε τους θρασυδειλους δολοφόνους των ανυπερασπιστων “αδέσποτων “

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
840 Views

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΖΩΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ-ΕΞΩΘΕΝ.

Καθημερινά θανατώνονται με φρικτό τρόπο από φόλες που ρίχνουν οι “γνωστοί-αγνωστοι” εκατοντάδες τετραποδες αδέσποτες ψυχές, σκύλοι και γάτες, ακόμα και δεσποζομενα ζωα για ξεκαρφωμα και στάχτη στα μάτια των φιλοζωων πολιτών.

Δυστυχώς, το συμπέρασμα όλων όσων ενδιαφέρονται και αναζητούν τις αιτίες και τους ενόχους, είναι ότι πρόκειται για μια καθ’ όλα οργανωμένη γενοκτονία, η οποία συντελείται από το ίδιο το παρακράτος τους κρατικους δημ(ι)ους, τις παρατρεχαμενες ΜΚΟ και την ανοχή άλλων τοπικών φορέων και της ίδιας της κοινωνίας της κάθε περιοχής της χώρας μας.

Τα στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό, είναι πολύ σαφή και απλά.

Οι φόλες ρίχνονται με σύστημα και σε ολα τα σημεία των ερημων πόλεων και χωριων ταυτοχρονα και ειδικότερα την χρονική περίοδο που διανύουμε, εν’ μέσω “ιου”, πράγμα που αποκλείει τον συγκυριακό παράφρονα εγκληματία, που ενοχλείται από τον σκύλο του γείτονα και ρίχνει μια φολα.

Ο χρόνος που γίνονται οι μαζικές εκκαθαρίσεις-δολοφονίες, έχει συγκεκριμένη περιοδικότητα, περίπου ανά εξάμηνο και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, πάντα τις εβδομάδες πριν από τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά Πάσχα, Εθνικές Επετείους, πριν από τις εκλογές και με πρόσχημα τον κάθε “ιο”.

Όλοι το ξέρουν, αλλά δεν μιλούν, παρά μόνο για να ρουφιανεψουν, λέγοντας “είναι γνωστό, αλλά τι να κάνεις? Δεν γίνεται τίποτα”.

Σαν να είμαστε στην Ελλάδα της Χούντας και φοβούνται να μην τους ρίξουν στα μπουντρούμια του ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Όλοι ξέρουν ποιοι δίνουν τις εντολές, γιατί ξέρουν ποιοι “ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ” με αυτά και με αυτά, αλλά δεν μιλούν, με τον ραγιαδισμό και τη νοοτροπία του “μη μπλέξω, τι με νοιαζει”.

Στο μεταξύ, την πληρώνουν αθώα πλασματακια, που πεθαίνουν με φρικτούς πόνους, τιμωρημένα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν ποτέ…

…Και οι αδίστακτοι και άκρως επικίνδυνοι, πληρωμενοι κρατικοι κυνηγοί κεφαλών που το διαπραττουν, κυκλοφορούν ελεύθεροι και περήφανοι, αλλά βρώμικοι και ελεεινοί από μέσα, για την αποτελεσματικοτητα των εκκαθαρίσεων τους.

Είμαστε στην μνημονιακη Ελλάδα του μεσαιωνα, υπό κατοχή της Ε.Ε.

Τα δίποδα κτήνη πρέπει να τελειώνουν.

Δεν θα τους χαριστουμε, ούτε θα τους χαρισουμε τις πόλεις μας, με τους τετράποδους συγκατοικους τους.

… Και οχι. Δεν τα προτιμάμε στους δρόμους, στο κρύο και στον καύσωνα, χωρίς φαγητό και νερό, στις φόλες και στην κακοποίηση, στην “ευθανασία της φύσης”, αλλά ούτε κλεισμένα μέσα στα κλουβιά νεοναζιστικων κολαστηριων και στην ευθανασία των μαυρων “αγγελων” του θανάτου, η να αλληλοσπαραζονται και να αργοπεθαινουν από ασιτία και ασθένειες, μέσα στα άσυλα της ντροπής.

Οι δημόσιοι άνδρες να είναι υπόλογοι των πράξεων τους, να λογοδοτούν και να δίνουν απαντήσεις γι’ αυτά που πράττουν, ή που αμελούν να πράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους,

Σε εμάς όλους, τους πολίτες, που τους διορίσαμε στη καρέκλα που κάθονται για να δουλεύουν (και όχι να μας “δουλεύουν”) για εμάς, για να φροντίσουν για την ευζωία των ζωων, το δικο τους οφελος, οπως και το δικό μας και όχι εμείς για αυτούς.

Η φολα δια της ψήφου μας αποτελεί ένα πολύ ισχυρό όπλο και φυσικά ο νόμος περί κακουργήματος θα πρέπει να εφαρμοζεται πρωτα στους καρεκλοκενταυρους εντολοδοχους γενοκτονους ανθρώπων και ζώων, με κατάληξη τη φυλακή και με την ανώτατη των ποινών.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!