22 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι μπουλντόζες να κατεδαφιζουν μεσα στο χωρο του παλαιου αεροδρομιου στο Ελληνικο, με τις γατες μεσα… Πολλα τα ζωα που βρισκονται σε κινδυνο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
450 Views
Δελτίο τύπου εβγαλε ο μεγαλοφορεας που ασχοληθηκε με το συγκεκριμενο θεμα, μετά τη συνάντηση που ειχε με τους αρμοδιους φορεις και τον Δημο Ελληνικου -Αργυρουπολης την προηγούμενη Τετάρτη, όπου γίνεται ξεκαθαρο ότι δέχτηκαν (!) ότι δεν θα περιφραχθεί έστω προσωρινά ένας χώρος για να μεταφερθούν οι γατούλες!
Αυτό έπρεπε να είναι απαράβατος όρος, ή θα επρεπε ηδη να εχει γινει μια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ περίφραξη να μεταφερθούν τα ζωακια.
Η παρεμβαση ειδικου εισαγγελέα θα επρεπε να ειχε γινει απο την πρωτη στιγμη, αφού απειλείται η ζωή εκατοντάδων ζώων απο τις μπουλντοζες.
Δυστυχώς όχι μόνο δεν ήταν όριο, αλλά το δελτίο τύπου ήταν και πανηγυρικό.
Αφού τους άφησαν επειδή θα δώσουν χρήματα για στειρώσεις, αντί να καλέσουν σε πανελλαδική διαμαρτυρία και μπλοκάρισμα οποιασδήποτε ενέργειας, πριν περιφραχθεί ένα κομμάτι για να τις μεταφέρουν, οι εκπροσωποι του μεγαλοφορεα έμειναν ευχαριστημένοι…
Δεν έδωσαν, δεν περιέφραξαν ούτε μισό στρέμμα από τα 6000 της δημόσιας γης που πήραν τελείως τσάμπα για να επενδύσουν, έστω προσωρινά να μεταφερθούν οι γατούλες .
Τοσο ευχαριστημένοι έμειναν από τη συνάντηση, γιατί προφανως και φοβόντουσαν γενικευμένες αντιδράσεις. Οπότε η συναίνεση από όσους ήταν εκεί τους ήρθε κουτί.
Μια ζωή σε ημίμετρα και αποτυχημένες μεσοβεζικες μη λύσεις…
Οταν ενα τοσο σοβαρο ζητημα σχεδον την τελευταια στιγμη χαράσσεται επιπόλαια, ερασιτεχνικά και μόνο επικοινωνιακά, οσον αφορα τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, τότε τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!