22 Απριλίου, 2024

Ξεσηκωθειτε… Χθες… Οχι τωρα… Τωρα μπορει να ειναι και αργα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
414 Views

Οπου εντοπιστει, σε οποια πολη, μικρη η μεγαλη, να γινεται περισυλλογη ζωων απο εταιρειες, η απο προσωπικο του εκαστοτε δημου, πηγαινετε εξω απο τα δημαρχεια και καντε τον χαμο… ΦΩΝΑΞΤΕ… ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ… ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Π@ΥΤ@ΝΑ ΚΟΙΝΩΣ…

…Και οχι μονο αυτους… Περιλαβετε τις ΜΚΟ που εχουν συναψει συμφωνητικα συνδιαχειρισης των αδεσποτων με τους δημ(ι)ους βαση ζωομνημονιων απο την Ε.Ε., τα οποια συνεργαζονται με αυτους , συμμετεχουν στις 5μελεις επιτροπες, που στις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι παρανομες, ουτε καν συνεδριαζουν οπως προβλεπει ο νομος, βγαζοντας αποφασεις αποδεκατισμου των ζωων που δηθεν κρινονται επιθετικα απο “εξειδικευμενους” κρατικους υπαλληλους και συγκαλυπτουν χρονια τωρα καταστασεις και προβληματα, με αποτελεσμα να φτασουν τα πραγματα εδω που φτασαμε.

Εαν απο νωριτερα ειχαν γινει στειρωσεις, εμβολιασμοι, αποπαρασιτωσεις και οτι εχει σχεση με την ευζωια των αδεσποτων και βεβαια υπηρχε και ενα προγραμμα να υιοθετηθουν, οπως επισης και ευαισθητοποιηση του κοσμου, ωστε ζωα που υιοθετουνται, να μην εγκαταλειπονται στην πορεια, τοτε δεν θα υπηρχαν τοσα αδεσποτα.

Αλλα επειδη πολλα λεφτα φαγωθηκαν απο επιτηδειους, αυτο βοηθησε στο να μην γινει σωστα η δουλεια και το προβλημα να διαιωνιζεται. Γιατι δεν λαμβανουν ποτε τα απαραιτητα μετρα και προσπαθουν με ημιμετρα και με το μπογια να κανουν τη δουλεια τους.

Γιατι λοιπον δεν δημιουργουνται επιτροπες πολιτων, οι οποιες θα ζητησουν να ανοιχθουν τα αρχεια ΟΛΩΝ των δημων της χωρας ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ωστε να ελεγχθουν τα ποσα, τα οποια εχουν διατεθει για τα αδεσποτα και ποσα πραγματικα χρησιμοποιηθηκαν γι’ αυτο το θεμα?

Θα εκπλαγειτε… Και εφ’ οσον βρεθει το παραμικρο παραπτωμα, να επεμβει εισαγγελεας. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων, να ειστε σιγουροι οτι και σφαλμα θα βρισκοταν και τα λεφτα φαγωθηκαν και δουλεια ΔΕΝ εγινε. Γιατι σιγουρα κατεληξαν σε βαθειες τσεπες καποιων, πραγμα συνηθισμενο στον τοπο μας…

… Και οταν ξαφνικα υποτειθεται οτι πρεπει να λυθει το προβλημα, οι λυσεις ειναι ευκολες. Φολες, περισυλλογες ζωων, ασυλοποιηση, ευθανασιες και οτι αλλο μπορει να φανταστει καθενας απο εσας.

Σκεφτηκατε ποτε οτι αυτες οι περιφημες εταιρειες, για να βγαλουν και κατι παραπανω, μπορουν να τα πουλησουν κιολας? Για ποιο λογο αραγε? Γνωστοι ειναι οι λογοι και βαλτε λιγο και το μυαλο σας να δουλεψει…

… Και οσο δεν γινεται κατι και δεν εχουμε και μια επισημη απαντηση επανω σε αυτο το θεμα απο τους φιλοζωικους φορεις, τοσο πιο υποπτος ειναι ο ρολος τους.

Αν θελουν να ειναι ενταξει με τους φιλοζωους, θα πρεπει να επεμβουν ΑΜΕΣΑ στο θεμα του μπογια, οπως επισης οποτε τους ζητουνται στοιχεια για τις υιοθεσιες, εντος και εκτος της χωρας μας, να μην χλευαζουν τον κοσμο που ζηταει. την ιχνηλασιμοτητα των αδεσποτων εντος της χωρας μας. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Αν θελουν ο κοσμος να τους εμπιστευεται, οποτε ζητουνται οποιαδηποτε στοΙχεια και αν ειναι αυτα, να τα δινουν. Αλλιως θα εχουν τις συνεπειες των πραξεων τους… Και ο καθενας οπως στρωνει σε αυτη τη ζωη, κοιμαται.

Φωτο:

1. Παρανομες περισυλλογες αδεσποτων ζωων απο ιδιωτικη εταιρεια μπογια στο Κιλκις

2. Ιδιωτικες εταιρειες-μπογιες στη Ρουμανια, εκτελουν το… θεαρεστο εργο τους…

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/960957067264468/

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!