28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
587 Views

Στα Δουμενα Καλαβρύτων, ζωοκτονοι γέμισαν το χωριό φόλες και έχουν πεθάνει πολλά ζώα, οικόσιτα, αδέσποτα, χήνες, τσακάλια…

Διποδα κτήνη που παίρνουν ευχαρίστηση απο το να δολοφονούν ζώα έτσι απλά, γιατί αμοίβονται κατά κεφαλή για να κάνουν τη συγκεκριμένη βρωμοδουλεια, γιατί τα ζωα “ενοχλούν” τους αφιλοζωους δημότες ψηφοφορους, ενω ρίχνουν δηλητήρια ακόμα και σε δεσποζόμενα για ξεκάρφωμα και την πληρώνουν και πλάσματα της αγριας πανιδας, είναι επικίνδυνοι για όλους.

Μην τους καλύπτετε!

Μιλήστε!

Η σιωπη ειναι συνενοχη και συγκαλυψη στα επαναλαμβανομενα εγκλήματα τους!

ΟΙ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ…

Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΣΤΕΓΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΟΥΜΕΝΑ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΤΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ???

Ο ΔΗΜΙΟΣ-ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ “ΨΕΚΑΣΤΕ-ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ-ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ” ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΘΜΟ.

ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΟΠΟΥ ΤΣΑΚΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!

Όπως αναφέρει το kalavrytapress.gr:

Κτηνωδία! Θανατώθηκαν δεκάδες ζώα, κυρίως αδέσποτα, στα Δουμενά Καλαβρύτων – Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Φρικτή υπόθεση με δεκάδες σκυλιά και άλλα ζώα, οικόσιτα αλλά και άγρια, τα οποία θανατώθηκαν με ‘φόλες’ αποκαλύπτεται στα ορεινά Δουμενά των Καλαβρύτων.

Ανήμερα των Θεοφανείων στα Δουμενά περίοικοι και επισκέπτες που περνούσαν από εκεί διαπίστωσαν δεκάδες νεκρά ζώα μέσα στον οικισμό.

Πρόκειται για τουλάχιστον είκοσι αδέσποτα σκυλιά τα οποία φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν να κείτονται νεκρά στο δρόμο μαζί με άλλα ζώα.

Καταγγελίες αναφέρουν ότι δεκάδες ζώα, αδέσποτα και δεσπιζόμενα, οικόσιτα και άγρια (σκυλιά, τσακάλια, πάπιες) έχουν βρει την ίδια τραγική μοίρα μέσα σε 1,5 μήνα.

Αδέσποτα και οικόσιτα ζώα κοίτονται νεκρά ακόμη και στο κέντρο του χωριού!

Την υπόθεση διερευνά το Α.Τ. μετά από καταγγελία που έγινε από κάτοικο του χωριού.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν βρεί τα ζώα τους νεκρά ακόμη και μέσα σε κήπους.

Τα ζώα με βάση καταγγελία έχουν βρεί τραγικό θάνατο από δηλητιριασμένη τροφή (εντόσθια) η οποία φαίνεται να ρίχθηκε απο ασυνείδητο(ους).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, οι “μαφιόζικες” εκτελέσεις ζώων έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν και εναπόκειται στην μικρή κοινωνία της περιοχής να συνδράμει προκειμένου να σταματήσει αυτή η πρωτοφανής κτηνωδία η οποία διασύρει την κοινωνία μας!

Βίντεο: Γιώτα Μπεγοπουλου

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!