26 Απριλίου, 2024

Οι φολες που πεφτουν στα ιδιοκτητα ζωα με μεγαλη συχνοτητα, ειναι για ξεκαρφωμα- σταχτη στα ματια των φιλοζωων.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
842 Views

Φολες, φολες και παλι φολες… Εδω και παρα πολλα χρονια η ιδια ιστορια, η ιδια εικονα, το ιδιο δραμα, με τα ιδια δρωμενα… και φυσικα τους ιδιους δραστες. Θεωρουμε οτι προκειται για οργανωμενο ξεπαστρεμα, απλα γινεται και σε ιδιοκτητα ζωα μεσα στις αυλες των σπιτιων για ξεκαρφωμα (σταχτη στα ματια).

Το θεμα ειναι διαχρονικο και εφ’ οσον ο νομος οριζει τους δημους υπευθυνους για τα αδεσποτα ζωα της περιοχης τους, οι οποιοι δεν εχουν κανει ποτε το αυτονοητο, πολυ πιθανο να προβαινουν στην ευκολη λυση. Τα λεφτα ομως τοσα χρονια τα επαιρναν… Τι εγιναν αυτα τα χρηματα??? Που διατεθηκαν??? Γιατι ποτε δεν ελεγχθηκαν απο το κρατος το οποιο τους εδινε κονδυλια γι’ αυτη τη δουλεια, που ο νομος… οριζε???… Η απαντηση ειναι απλη. Σε αυτον τον τοπο ο νομος οριζει και ποτε δεν εφαρμοζεται… γιατι τα κονδυλια πεφτουν και κανεις δε ξερει που πανε… γιατι υπαρχουν λαμογια και υπαρχουν και φολες.

Η χωρα δεν γεμισε ξαφνικα απο ψυχακηδες. Υπαρχουν μεμονωμενες περιπτωσεις υπανθρωπων που μπορει περιστασιακα να δηλητηριασουν το ζωο του γειτονα. Ολα τα υπολοιπα περιστατικα τα εχουν αναλαβει οι γνωστοι-αγνωστοι.

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/gemise-foles-i-voyla-se-epagrypnisi-oi-idioktites-skylion-video/



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!