22 Απριλίου, 2024

Ολη η χωρα ειναι διασπαρτη με φολες βαση οργανωμενου σχεδιου εξοντωσης των αδεσποτων. Δραστες-ηθικοι αυτουργοι πασιγνωστοι.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
824 Views

Πογκρομ μαζικης και οργανωμενης εξολοθρευσης των αδεσποτων ζωων σε ολους του δημους της χωρας. Ειναι εντολη.

Δεν ξερουμε πως μπορει να επιβιωνει το διποδο ειδος με τοση κακια… Πως δεν πνιγεται στα δηλητηρια του και στα φρικιαστικα του ενστικτα… Ν’ ανασανουν τα υπολοιπα ειδη…

Το κερασακι στην τουρτα ειναι ενας αχρηστος και εχθροζωικος νομος για τα τετραποδα της χωρας μας, κυριολεκτικα για τα σκουπιδια, σαν αυτα που τον παρασκευασαν και η δικαιοσυνη που ειναι και τυφλη και κουφη και παραλυτη και η κατασταση της ανιατη.

Ποιοι πιστευετε οτι κρυβονται πισω απο τις μαζικες δολοφονιες των αδεσποτων ζωων στη χωρα μας? Ποιοι θα μπορουσαν να ειναι οι δραστες και οι ηθικοι αυτουργοι των εγκληματικων αυτων πραξεων? Οσοι γραψουν την αποψη τους, μπορουν να προσθεσουν το δικο τους poll και στο τελος θα βγουν τα συγκεντρωτικα αποτελεσματα. Παρακαλουμε κοινοποιηστε!!!

1. Ψυχικα διαταραγμενα ατομα
2. Δημοτικες αρχες
3. Κρατικες Υπηρεσιες
4. Ψευτοφιλοζωοι-ΜΚΟ
5. Παρακρατος
6. Ευρωπαικη Ενωση

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!