28 Απριλίου, 2024

Ολοι οι… αρρωστοι δεν χωρανε σε εναν πλανητη και η εκθεση τους μαρανε για την προβολη του… “θεαρεστου εργου” τους, που μοναδικο σκοπο εχει να αφαιρει ζωες και τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
46 Views

Το θεμα που αφορα τα γουνοφορα ζωα και το εμποριο γουνας γενικοτερα δεν προκειται να τελειωσει ποτε και εμεις δεν θα σταματησουμε να διαμαρτυρομαστε ποτε.

Αλλα για να καταλαβει κανεις σε τι κρατος βρισκομαστε και πως μας αντιμετωπιζει αυτο, ειναι ικανο ακομα και να εξαιρεσει την παραγωγη και το εμποριο γουνας με νομο που θα υποστηριζει αυτους, γιατι αποτελουν την οικονομια της συγκεκριμενης περιοχης και εμεις αυτο που θα εχουμε κανει στο τελος ειναι μια τρυπα στο νερο και τιποτα περισσοτερο.

Θα ειμαστε εμεις οι παρανομοι που διαμαρτυρομαστε, γιατι προς το παρον ειμαστε οι γραφικοι…

Δεν μπορει να κινδυνευεις επειδη φερεις γουνα και καποιοι εχουν τη ματαιοδοξια να αφαιρεθει και να τη βαλουν επανω τους.

ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ… ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

ΟΙ ΜΕΝ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ…!!!

ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!