29 Μαρτίου, 2024

Οποιοι σκεφτονται αδιακριτως ευθανασια σε ζωα, αυριο θα προτεινουν ευθανασια σε ολους μας.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
777 Views

Ποια η διαφορα του να βγαινει ο πρωθυπουργος της χωρας και να τασσεται για πολλοστη φορα υπερ της αναπτυξης της γουνοποιιας και να τα τακιμιαζει με τους γουνεμπορους και τη μαφια, οι οποιοι σκοτωνουν με βαναυσο τροπο τα γουνοφορα ζωακια στο βωμο του χρηματος και της ματαιοδοξιας, απο την τοποθετηση Β(ο)υλευτη της αντιπολιτευσης υπερ της ευθανασιας ολων των αδεσποτων ζωων ανεξαιρετως?

… Και οι μεν και οι δε, αλλα και οποιοδηποτε πολιτικο κομμα να ηταν στο προσκηνιο, μαζι με το επιτελειο και τα τσιρακια τους, συντεχνιες που εχουν μεγαλα συμφεροντα απο την ολη ιστορια, εκτελουν εντολες που τους δινουν τα γερακια της Ε.Ε., που αυτοι πρωτοι τις παιρνουν απο τις ΗΠΑ, προδιδοντας κατ’ αυτον τον τροπο οχι μονο τους τετραποδους φιλους μας, αλλα και ολους εμας τους πολιτες.

Οσον αφορα τα αδεσποτα, οπως εχουν ηδη ανακοινωσει ανεξαρτητοι φιλοζωοι ακτιβιστες του κινηματος μας εδω και πολυ καιρο, υπαρχει οργανωμενο σχεδιο εξοντωσης τους σε ολα τα Βαλκανια και μεχρι το 2025 θελουν να μην υπαρχει κανενα “μιασμα” στους δρομους των πολεων, αλλα να εγκλωβιζονται σε ασυλα-Αουσβιτς και να θανατωνονται μεσα σε λιγες μερες, οπως ακριβως γινεται και στην Κυπρο.

Επαναλαμβανουμε ειναι θεμα χρονου να περασει σαν επισημος νομος του κρατους και δεν θα ειναι σε θεση ΚΑΝΕΙΣ να σταματησει αυτο το εγχειρημα, κατι που δυστυχως ισχυει εδω και μεγαλο χρονικο διαστημα.

Με τις φωνες, τα σχολια και τους αλλαλαγμους μεσα στο διαδικτυο, ΔΕΝ προκειται να υπαρξει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως αποτελεσμα. Οποιοι θελουν πλεον να προβαλλουν την οποιαδηποτε αντισταση, θα πρεπει να γινει εμπρακτα και να μην διστασουν να το κανουν.

Ανικανοι λοιπον να διαχειριστουν τα ζωα και προτεινουν την ευθανασια τους και εμεις περιμενουμε αυτοι οι ανθρωποι να διαχειριστουν τις ζωες μας? Αφου δεν μπορουν να λυσουν το θεμα των ζωων, θα μπορεσουν να λυσουν τα προβληματα των ανθρωπων?

Οποιος/α σκεφτεται αδιακριτως ευθανασια σε ζωα, αυριο θα προτεινει ευθανασια σε ολους μας. Καμια ανοχη σε αυτες τις λογικες και ιδεες. Καμια απολυτως.-

©Οποιοι σκεφτονται αδιακριτως ευθανασια σε ζωα, αυριο θα προτεινουν ευθανασια σε ολους μας.Ποια η διαφορα του να…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!