24 Απριλίου, 2024

Οσο ενώνεται η φωνή όλων των αγνών φιλόζωων ενάντια στην αδικία και σε παράνομες πρωτοβουλίες διποδων κακοποιητων, κρατικών φορέων και ΜΚΟ, που εκπροσωπούν δήμ(ι)ους ή κοινότητες, θα προστατεύονται τα ζώα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
589 Views

Το Εγκλημα συντελειται, αλλα στο κρυβουν και λεγεται Γενοκτονια αδεσποτων, με συνενοχους ΟΛΟΥΣ τους κρατικους δημ(ι)ους.

Υπουργους, δημαρχους, αρχες, εισαγγελεις, φιλοδημαρχικες δηθεν φιλοζωικες ΜΚΟ.

Μονο οι πραξεις και το “θεαρεστο” εργο των Μη Κυβερνητικων Οργανωσεων, εχουν την ευνοια της εκαστοτε κυβερνησης.

Μονο οι δικες τους διασωσεις εχουν πληρη ιατρικη καλυψη, τροφη απο πλουσιους σπονσορες και καλυμμενες αναγκες διαβιωσης.

Ολα αυτα τα συστημικα διποδα αποτελουν το κρατος “Δικαιου”.

Όλες οι περιφέρειες χρηματοδοτούνται απο το κράτος για την υποτιθέμενη “ευζωία” και τον ηθικό έλεγχο των αδέσποτων.

Είναι καιρός αυτά τα χρήματα που εισρέουν πλέον στο ΥΠΕΣ απο την Ε.Ε. και εκρεουν στους ΟΤΑ, λόγω της ψηφισης του αντισυνταγματικου νόμου για τα ζώα συντροφιας, να επενδύονται για τον σκοπό που προορίζονται.

Αλλιώς να επιστραφούν πίσω όλα τα κονδύλια που έχουν δοθεί, τουλαχιστον πριν από το 2004 και έχουν καταλήξει σε βαθιές τσέπες εργολάβων της επαγγελματικής πολιτικο-ζωα-φιλιας.

Φτάνει με την ανομία!

Φτάνει με την καταστρατήγηση των νόμων!

Όλα τα παραπάνω έχουν αντίκτυπο στα ζώα, στην ευαισθησία των φιλοζωων πολιτων, που σέβονται πρώτα το δικαίωμα ζωής και κατ επέκταση τη συνοχή της κοινωνίας.

Μιας κοινωνιας υγιούς, χωρίς εικόνες φρίκης σε κάθε γωνιά της, σε κάθε πλευρά του δρόμου και της πλατείας.

Μην συγκαλύπτετε εν’ δυνάμει κρατικούς, γενοκτονους εγκληματίες!

Τηρείστε το νόμο!

Χρεος μας είναι η τήρηση ψηφισμένων, μη εχθροζωικων νόμων και η “επίθεση” μέσω παρεμβάσεων που “βλέπετε” εδω και χρόνια από τους ακτιβιστές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, γίνεται απέναντι στην άλογη, άδικη και καταχρηστική συμπεριφορά, όσων κρατικών διποδων θεωρούν εαυτούς υπεράνω νόμων και απαξιώνουν τη ζωή, ζώων και ανθρώπων που παλεύουν για τα αυτονόητα.

Προχωραμε μέχρι να τηρηθούν…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!