19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
292 Views

Είμαστε εδώ, με κουράγιο και δύναμη, που αντλούμε ο ένας από τον άλλο, σαν μια αλυσίδα γερή…

Μια αλυσιδα δυνατη, σαν εκείνες που κρατουν δεμένα τα πλοία στα ντοκ, όταν οι θυελλώδεις άνεμοι τις νύχτες του χειμώνα, τα “χορεύουν ” δεξιά και αριστερά…

Για να φροντίζουμε ώστε, το αποτέλεσμα της μάχης μας κάθε μέρα στους δρόμους και μέσα από το βήμα που μας δίνεται στο διαδίκτυο, μέσω των αντιδράσεων και των παρεμβάσεων μας, υπέρ της ελευθερίας και των δικαιωμάτων ζώων και αγνών φιλοζωων , από το δικό μας μετερίζι, να βγαίνει θετικό και σωτήριο, αν όχι νικηφόρο, πρώτα για ΟΛΑ τα ζωα και μετά για μας και τους συνανθρώπους μας.

Θέλουμε ο καθενας σας να μας στηριζει, με υπευθυνότητα και σεβασμό στον αγώνα μας υπέρ κάθε αδύναμου εμβιου πλάσματος στη χώρα μας και όχι μόνο.

Ο εχθρός, το σύστημα, είναι θεριό ενήμερο, παμπονηρο και ύπουλο, παντοδύναμο, αλλά με ένα τρωτό σημείο.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!

Ψάχνει για συμμάχους, ανάμεσα σε ανόητους και αφελείς. Γιατί χωρίς αυτούς τους ακόλουθους, θα το κερδίσουμε!!!

Να είσαι σίγουρος/η, αγνε φιλοζωε/η!!!

Αποφάσισε λοιπον:

Θα είσαι ακόλουθος του συστήματος, κάνοντας συμμαχία με το θεριό, η θα γίνεις δικός μας σύμμαχος και ακόλουθος, μέχρι τελικής πτώσης, για την διεκπεραίωση του ιερού σκοπού μας???

The show must go on…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!