29 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Δράμας ωφείλει μια ενημέρωση για την διαχείρηση των αδέσποτων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
851 Views

Δεν ειναι μονο ο συγκεκριμενος δημος που ωφειλει να ενημερωσει τους φιλοζωους πολιτες του και οχι μονο και με καθε λεπτομερεια, για την διαχειριση των αδεσποτων ζωων, που υποτειθεται ειναι υπευθυνος για την ευζωια τους, αλλα ολοι οι δημοι σε πανελλαδικο επιπεδο.

Οι φιλοζωοι εχουν καθε δικαιωμα να αιτηθουν την αναληψη διοικητικων φακελων, οι οποιε θα πρεπει να περιεχουν ολες τις αποφασεις των Δ.Σ., οσον αφορα την διαχειριση τους. Μπορουν να καταθεσουν ακομα και ασφαλιστικα μετρα, για οποιαδηποτε παρανομια αφορα τα αδεσποτα ζωα τη περιοχης τους.

Διαβαστε το παρακατω κειμενο, στο οποιο αναφερονται με καθε λεπτομερεια οι κινησεις που θα πρεπει να γινουν απο ολους τους φιλοζωους ανεξαιρετως, που ενδιαφερονται για τα αδεσποτα ζωα της πολης τους. Διοτι ειναι και αυτα τετραποδοι δημοτες.

“Ο Δήμος Δράμας ωφείλει μια ενημέρωση για την διαχείρηση των αδέσποτων στον δήμο και απορώ γιατι δεν γίνεται.
Τα χρήματα που διαθέτει κάθε χρόνο για αυτό το έργο είναι 80.000 – 100.000 ευρώ.
Δηλαδη τα δέκα τουλάχιστον τελευταία χρόνια εχουν δοθεί 1.000.000 ευρω για την διαχειρηση των αδέσποτων και το ποσό ειναι σεβαστό ! 
Να υπαρξει διαφάνεια και ενημερωση δημόσια για το εργο αυτο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΖΩΕΣ .
Ενημέρωση/Για το πόσοι σκύλοι έγιναν εισαγωγή στο κυνοκομειο το 2018 ( και για καθε χρονο φυσικα).
Ενημερωση ΚΥΡΙΩΣ / πόσοι υιοθετήθηκαν εφοσον Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ειναι το σημαντικότερο για ‘ να πιάσουν τόπο ‘ τα χρήματα και να επιζησουν οσο το δυνατόν περισσοτεροι σκυλοι.
” Δυστυχως η επανένταξη αυτη η ελληνικη πατέντα να στειρώνονται σκύλοι, να ταλαιπωρούνται δηλαδή με μια σοβαρή εγχείρηση να ξοδεύονται πολύτιμα χρήματα και να ξαναγινονται αδεσποτοι με αποτέλεσμα να επιβιώνουν σπανίως στον δρόμο ειναι ενα μηδεν στην ουσια έργο.”
Ενημέρωση/ Αν εχουν ελεχθει μετά απο κάποιο χρονικό διαστημα εστω δειγματολειπτικα οι υιοθεσίες προηγούμενων χρόνων. 
Ενημέρωση/ Πόσοι σκύλοι αφεθηκαν πάλι στον δρόμο ( επανεντάχθηκαν ) οπως οριζει η νομοθεσια εμβολιασμενοι και στειρωμενοι ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. 
Ενημέρωση/ Πόσοι επανεντάχθηκαν μέσα στην πόλη και πόσοι στα όρια του Δημου που φτανει σε ορεινα χωριά με σαράντα κατοικους .
Ενημέρωση / Πόσοι κριθηκαν επιθετικοί απο την πενταμελη επιτροπή διαχείρησης αδεσποτων του Δημου και ποια η τυχη τους.
Ενημέρωση / Σε πόσους έγινε ευθανασία και για πιο λόγο.
Ενημέρωση / Για τα αδέσποτα κουτάβια όταν τα βρισκουν πολίτες ποια ειναι η διαχείριση εκ μερους του Δημου εφόσον απαγορευεται η εισαγωγη τους στο κυνοκομείο.
Ενημέρωση / Σε ποια αδεσποτα πηγαινουν τα εκατονταδες κιλα σκυλοτροφης που διατίθενται κάθε χρονο εφοσον οι ταιστρες που τοποθετηθηκαν εκ μερους του Δημου έχουν ή εξαφανιστει- ή έχουν αφεθει στην τυχη τους αδειες πάντα λιγες μερες μετα την τοποθέτηση τους( για να μην αναφερθω στις ποτιστρες που έγιναν χαβούζες ).
Νομίζω οτι οι δημοτες δικαιούμαστε να γνωρίζουμε” .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212110323667733&set=a.10202303023371355&type=3&theater
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!